Ποδόσφαιρο

«Επιβλητική η εικόνα του Βικελίδης, ήταν η καλύτερη δουλειά μας»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε ο Θόδωρος Παπαθανασίου, ο Αρειανός που έφτιαξε το τρομερό βίντεο μέσα από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Αρχικά ανέφερε:

Όταν σου δίνουν την ευκαιρία να παίξεις μουσική στο Χαριλάου πρέπει όλα να πάνε τέλεια. Είναι επιβλητική η εικόνα, και ενώ στην αρχή υπήρχε άγχος όταν ξεκινήσαμε και μετά ήταν εξαιρετικό.

Για το πως ξεκίνησε η ιδέα:

Πέρυσι όταν ξεκίνησε η καραντίνα σκεφτήκαμε μία ιδέα. Να βιντεοσκοπούμε όμορφους χώρους για να αναδείξουμε τις προσφορές της Ελλάδας.

Η πρώτη μου σκέψη ήταν να κάνουμε το πρώτο βίντεο στον Άρη. Αλλά μετά σκεφτήκαμε ότι θέλουμε να έχουμε πρώτα μία εμπειρία. Και επειδή θα είχαμε μία ευκαιρία μόνο, κάναμε βιντεοσκοπήσεις σε άλλα μέρη.

Πήγαμε στα Μετέωρα, στον Λευκό Πύργο και ήρθε η ώρα να το κάνουμε και στον Άρη. Σε αυτήν την ομάδα (σ.σ. Subreal Prisoners) είμαστε τέσσερα άτομα.

Για το αν είναι και οι υπόλοιποι της ομάδας Αρειανοί:

Δεν είμαστε όλοι Αρειανοί, αλλά και οι τέσσερις συμφωνήσαμε ότι είναι το πιο ωραίο ματς βίντεο. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο μέρος. Και είναι ιδιαίτερη η οπτική που υπάρχει. Μέχρι στιγμής οι κάμερες στα γήπεδα δείχνουν την οπτική από την κερκίδα, τώρα εμείς δείξαμε την οπτική που έχει ο παίκτης στο γήπεδο. Ήταν και το βίντεο με την μεγαλύτερη ανταπόκριση.

Για το πως έγινε Άρης:

Ο πατέρας μου με έκανε Αρειανό. Και όλο μου το σόι είναι Άρης, δεν έχει ξεφύγει κανένας. Με έχει στιγματίσει η εμπειρία στην Μαδρίτη, ήμουν στο 2-3, ήταν ένα αξέχαστο βράδυ. Και νομίζω ότι και η πρώτη φορά που πήγα εκτός έδρας, στο Μπάγιερν Μονάχου-Άρης.

Δεν σκέφτομαι καθόλου το αποτέλεσμα σε εκείνη την βραδιά, υπάρχει μία σχέση αγάπης, ότι και να κάνει η ομάδα θα την αγαπάμε.

Για τον Σούντγκρεν, τον οποίον γνωρίζει πολύ καλά:

Ο Ντάνιελ πέρασε ειλικρινά πολύ δύσκολες στιγμές σε μία εποχή. Αυτήν την στιγμή επειδή τον γνωρίζω απολαμβάνει όσο τίποτα άλλο το ότι βρίσκεται στον Άρη.

Αυτό το ονειρευόταν από την πρώτη μέρα που είχε συμφωνήσει με τον Άρη.

Είναι άτομο που δένεται με τις ομάδες, έχει τρομερό πάθος. Από όταν έκλεισε η μεταγραφή του στην ομάδα περίμενε πάρα πολλά. Αλλά νομίζω με τα χρόνια -γιατί νομίζω ότι θα κάτσει ο Ντάνιελ- θα του ανταποδώσει όλα αυτά στην ομάδα

Μακάρι να έφερε και γούρι αυτό που κάναμε. Να κάναμε το βίντεο και να μείναμε για αυτό αήττητοι στην Αθήνα. Οπότε μακάρι να πιάσει το γούρι και να πάρουμε και το κύπελλο μετά από 51 χρόνια.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button