Γενικά

Επίσημο: Νέο Škoda Kushaq (video)

Η Škoda παρουσίασε επίσημα το νέο Β-SUV της, το Kushaq, το οποίο όμως προορίζεται αποκλειστικά για την ινδική αγορά.

Škoda Kushaq

Η Škoda όπως και το σύνολο των κατασκευαστών, θεωρούν δεδομένο ότι έως τα τέλη της δεκαετίας η ινδική αγορά, θα είναι η τρίτη μεγαλύτερη στον κόσμο από πλευράς πωλήσεων. Όσο μεγαλύτερη είναι λοιπόν η διείσδυση τους σε αυτήν τόσο μεγαλύτερο θα είναι και το κομμάτι από την πίτα των ταξινομήσεων.

Škoda Kushaq

Για το λόγο αυτό, η τσέχικη φίρμα, δημιούργησε αποκλειστικά για τις ανάγκες της αναδυόμενης ινδικής αγοράς το εικονιζόμενο Kushaq.

Το μικρό SUV, στηρίζεται πάνω στην πλατφόρμα MQB-A0-IN που αποτελεί εκδοχή της σπονδυλωτής αρχιτεκτονικής MQB του ομίλου, με το σύνολο φυσικά των μηχανικών μερών του να προέρχεται επίσης από τα ράφια του VW Group.

Škoda Kushaq

Με μήκος 4,2 m, πλάτος 1,7 m, ύψος 1,6 m και μεταξόνιο 2,6 m, το Kushaq, είναι ένα από τα πιο ευρύχωρα κόμπακτ μοντέλα στην ινδική αγορά, τουλάχιστον, σύμφωνα με τα λεγόμενα των ανθρώπων της τσέχικης φίρμας.

Škoda Kushaq

Στην καμπίνα, οι διαθέσιμοι χώροι επαρκούν για την άνετη μεταφορά 4 ενήλικων επιβατών, με το χώρο φόρτωσης να προσφέρει 385 lt αποθηκευτικού όγκου. Το ταμπλό, φέρει στάνταρντ ψηφιακή οθόνη αφής 7’’ και προαιρετικά 10’’.

Για την κίνηση του μοντέλου θα φροντίζουν αποκλειστικά TSI κινητήρες. Στη βάση, βρίσκεται ο 1.000άρης με τους 115 PS, ενώ η πιο ισχυρή έκδοση εφοδιάζεται με τον 1.5 TSI με τους 150 PS. Η βασική έκδοση, συνεργάζεται με 6αρι χειροκίνητο σασμάν ή 6άρι αυτόματο, με την πιο ισχυρή να διατίθεται τόσο με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων όσο και με το 7άρι DSG. Η κίνηση, ανεξαρτήτως έκδοσης, μεταφέρεται στους εμπρός τροχούς.

Škoda Kushaq

ΠΗΓΗ: www.drive.gr

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button