Γενικά

Επίσημο: Ανανεωμένο MINI John Cooper Works

Το MINI JCW δέχεται ένα ακόμη φρεσκάρισμα ακολουθώντας την υπόλοιπη γκάμα.

MINI John Cooper Works

Μετά από την ανανέωση της γκάμας του MINI στις αρχές της χρονιάς, η βρετανική φίρμα παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση του MINI John Cooper Works η οποία αποκτά φρεσκαρισμένη σχεδίαση και πλουσιότερο εξοπλισμό για να συνεχίσει την εμπορική της πορεία. Να θυμίσουμε πως η σημερινή γενιά του John Cooper Works παρουσιάστηκε το 2015 και δέχθηκε μικρές αναβαθμίσεις το 2018.

MINI John Cooper Works

Οι αλλαγές σε σχέση με τον προκάτοχό του εντοπίζονται στην ανασχεδιασμένη εξάγωνη γρίλια που φτάνει χαμηλότερα στον προφυλακτήρα και ενσωματώνει μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τις πλευρικές εσοχές για ψύξη των φρένων, τις ζάντες αλουμινίου 17″ (προαιρετικά 18″) και το νέο πίσω προφυλακτήρα με σημαντικά μεγαλύτερο διαχύτη και δύο κεντρικά τοποθετημένες απολήξεις της εξάτμισης από ανοξείδωτο ατσάλι. Η παλέτα περιλαμβάνει τις αποχρώσεις Chili Red, Rebel Green, Island Blue και Rooftop Grey.

MINI John Cooper Works

Κάτω από το καπό παραμένει ο γνωστός τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας 2,0 λίτρων με τεχνολογία TwinPower Turbo που αποδίδει 231 PS και 320 Nm. Το μοτέρ συνεργάζεται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, είτε με αυτόματο Steptronic Sport 8 σχέσεων. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρωνεται σε 6,3″ με το χειροκίνητο ή σε 6,1″ με το αυτόματο.

MINI John Cooper Works

Όπως και πριν, το JCW έχει διαφορετικό στήσιμο από τα Cooper S με ακόμα πιο σπορ ρύθμιση των αμορτισέρ (προαιρετικά διατίθεται η βελτιωμένη ενεργή ανάρτηση Adaptive Suspension) και φρένα της Brembo (τετραπίστονες δαγκάνες με αεριζόμενους δίσκους εμπρός).

MINI John Cooper Works

Στο εσωτερικό βρίσκουμε στάνταρ κεντρική οθόνη αφής 8,8″ με αναβαθμισμένο infotainment και προαιρετικό ψηφιακό πίνακα οργάνων που αλλάζει γραφικά στα προγράμματα Lounge και Sport. Το πακέτο εξοπλισμού John Cooper Works Trim περιλαμβάνει επενδύσεις Dinamica/Leather σε Carbon Black, σπορ καθίσματα JCW, λεπτομέρειες Piano Black και ενεργή ανάρτηση.

MINI John Cooper Works

Η λίστα του προαιρετικού εξοπλισμού περιλαμβάνει συστήματα υποβοήθησης όπως τα lane departure warning, active cruise control με λειτουργία stop & go και park distance control.

Η MINI δεν ανακοίνωσε τις τιμές του ανανεωμένου JCW οι οποίες αναμένεται να διατηρηθούν σε παρόμοια επίπεδα με τον προκάτοχό του.

Πηγή: MINI

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button