Μπάσκετ

Επίθεση Βασιλακόπουλου στον Αυγενάκη: «Είναι μπροστινός, τον καθοδηγούν άλλοι»

Βαριές κατηγορίες προς τον Λευτέρη Αυγενάκη από τον Γιώργο Βασιλακόπουλος. Ο απερχόμενος πρόεδρος της ΕΟΚ σε συνέντευξή του έκανε λόγο για άτομα που καθοδηγούν τον υφυπουργό αθλητισμού.

«Ο Αυγενάκης είναι ο μπροστινός. Εννοώ ότι υπάρχουν πίσω άλλοι που καθοδηγούν. Δεν θέλω να μπω σε ονοματολογία, δεν έχω στοιχεία αλλά ξέρω πολύ καλά τι λέω. Ξέρετε πολύ καλά ποιους εννοώ, δεν θέλω να προχωρήσω σε ονοματολογία», ανέφερε ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και πρόσθεσε:

«Οι αρχαιρεσίες αναβλήθηκαν τουλάχιστον 4-5 φορές. Όλα αυτά γιατί ήθελαν να συντάξουν το μητρώο των σωματείων που θα είχαν δικαίωμα να ψηφίσουν. Ποιοί; Η Πολιτεία και όχι ο αρμόδιος φορέας. Σαφέστατα και υπήρχε πρόθεση χειραγώγησης των εκλογών.

Φτάσαμε σε αυτά τα κωμικά. Θέλαμε να κάνουμε αρχαιρεσίες, που είναι αναυθαίρετο συνταγματικό δικαίωμα του κάθε Έλληνα. Είχαμε τα ΜΑΤ με τις κλούβες, ενώ το γήπεδο ήταν άδειο. Είναι εικόνες ντροπής που μας εκθέτουν όλους. Έχουμε αρχαιρεσίες, όχι πραξικόπημα. Έρχονται τα ΜΑΤ και αποκλείουν τον χώρο…

Προσβάλει το δικαστικό σώμα αυτό που είπε ο Αυγενάκης ότι υφαρπάζονται δικαστικές αποφάσεις. Τεράστια προσβολή. Υπάρχει δικαστική απόφαση για εκλογές δια ζώσης. Δεν είναι δυνατόν η πολιτική εξουσία να έρχεται και να αναστέλλει αποφάσεις της δικαστικής εξουσίας. Προσπαθούν να βρουν τον τρόπο για εκλέξουν τη διοίκηση που αυτοί θέλουν. Θέλαμε εκλογές, όχι πραξικοπήματα όπως αυτά που γίνονται…», κατέληξε σε συνέντευξή του σε τηλεοπτική εκπομπή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button