Ποδόσφαιρο

Επέστρεψαν στις προπονήσεις Βέλεθ και Κόρχουτ

Κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων μπήκαν οι Μιχάι Κόρχουτ και Φραν Βέλεθ, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Άρης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου (το ίδιο πρόγραμμα θα ακολουθηθεί και αύριο) περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με την Ξάνθη στην «Ξάνθη Arena» (20/10, 17:00), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020.

Τόσο ο Φραν Βέλεθ όσο και ο Μιχάι Κόρχουτ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ουγγαρίας, συμμετείχαν στο σημερινό πρόγραμμα.

Ο Καραντώνης σφυρίζει με Ξάνθη

Από την ΚΕΔ/ΕΠΟ ανακοινώθηκαν τα ονόματα του διαιτητή, των βοηθών διαιτητών, του τέταρτου διαιτητή, των διαιτητών του VAR και του AVAR, καθώς και του παρατηρητή του κυριακάτικου εκτός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Την αναμέτρηση του ΑΡΗ κόντρα στη θρακική ομάδα ορίστηκε να σφυρίξει ο Δημήτρης Καραντώνης από την Ένωση Ημαθίας.

Βοηθοί του θα είναι οι Ιορδάνης Δημητριάδης (Καστοριάς) και Γιώργος Χατζηνάκος (Δράμας), ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας).

Διαιτητής VAR: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας) και διαιτητής AVAR: Κωνσταντίνος Καλαμπόκης (Αιτωλοακαρνανίας).

Παρατηρητής ορίστηκε ο Κωνσταντίνος Βλάχος (Γρεβενών).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button