Μπάσκετ

ΕΟΚ: Κατάλαβε ότι έχανε ο Βασιλακόπουλος και διέκοψε τη συνεδρίαση και την ψηφοφορία!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην ΕΟΚ καθώς ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέκοψε την συνεδρίαση των μελών της διοίκησης Πρωτοδικείου και αυτό διότι διαφαινόταν ότι χάνει την πλειοψηφία για τη θέση του προέδρου.

Αν και δεν ήταν… προγραμματισμένο αρχικά, ο Γιώργος Βασιλακόπουλος διέκοψε προσωρινά τη τηλεδιάσκεψη των μελών της διοίκησης Πρωτοδικείου για τη σύσταση του νέου Δ.Σ. της ΕΟΚ και αποχώρησε μαζί με τον Αριστείδη Γολέμη.

Μετά την έναρξη της συνεδρίασης η παράταξη Φασούλα πρότεινε για προσωρινό πρόεδρο της ΕΟΚ τον Φάνη Χριστοδούλου, ενώ η πλευρά της πρώην διοίκησης της ΕΟΚ τον Γιώργο Βασιλακόπουλο. Ενώ η ψηφοφορία ήταν στο 8-8, εκείνος που απέμενε να ψηφίσει ήταν ο Ιωάννης Καλαΐτζάκης, ο οποίος ήταν αναπληρωματικό μέλος και είχε αντικαταστήσει τον Σωτήρη Κολοσούσα.

Ο Καλαϊτζάκης είχε συμφωνήσει με την παράταξη “Πρώτα το Μπάσκετ” να ψηφίσει τον Φάνη Χριστοδούλου και μόλις ο Γιώργος Βασιλακόπουλος αντιλήφθηκε ότι χάνεται η πλειοψηφία αμέσως διέκοψε την τηλεδιάσκεψη. Μόνο που τελικά, έμελλε να την διακόψει οριστικά καθώς λίγα λεπτά αργότερα ολοκληρώθηκε το Zoom λόγω τεχνικού προβλήματος. Θυμίζουμε ότι η τηλεδιάσκεψη είχε οργανωθεί από υπάλληλο της ΕΟΚ.

Να σημειωθεί ότι από πλευράς ΕΣΑΚΕ, ο πρόεδρος Βαγγέλης Γαλατσόπουλος ψήφισε «απών», την ώρα που ο Σταύρος Δουβής έδινε ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και ο Χρήστος Μήλας στον Φάνη Χριστοδούλου. Κατ’ αυτόν τρόπο, η ψηφοφορία δεν ολοκληρώθηκε και για μία 5η μέρα η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης παρέμεινε ακέφαλη!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button