Μπάσκετ

ΕΟΚ: «Η συνέχιση των αγώνων δεν είναι απόφαση της ομοσπονδίας»

Η ΕΟΚ με επιστολή της προς τον Λευτέρη Αυγενάκη υποστήριξε πως η συνέχιση των αγώνων στα εθνικά πρωταθλήματα δεν αποτελεί δική της απόφαση, αλλά αρμοδιότητα των υγειονομικών φορέων.

Η σταδιακή άρση των μέτρων για τον κορωνοϊό φέρνει εξελίξεις και στα αθλητικά δρώμενα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε πως ανοιχτοί χώροι άθλησης θα είναι προσβάσιμοι από τις 4/5. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να φέρει άμεσες αλλαγές και σε ό,τι έχει να κάνει με το ελληνικό μπάσκετ.

Βλέπετε, τα κλειστά γυμναστήρια δεν θα ανοίξουν και οι ομάδες θα συνεχίσουν να μην μπορούν να προπονηθούν και να ακολουθήσουν το πρόγραμμά τους. Θυμίζουμε, βέβαια, πως η Basket League έχει προχωρήσει σε οριστική διακοπή, επομένως το ζητούμενο πλέον είναι τι θα γίνει με τα πρωταθλήματα που βρίσκονται υπό τη σκέπη της ΕΟΚ. 

Η ελληνική ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης, λοιπόν, έστειλε έγγραφο στον Υφυπουργό Αθλητισμού, τονίζοντας πως: «την ανάληψη της ευθύνης για τη συνέχιση των αγωνιστικών θεσμών δεν έχει δικαίωμα αλλά και δυνατότητα να αναλάβει η Αθλητική Ομοσπονδία”. Το δικαίωμα αυτό ανήκει στην αποκλειστική αρμοδιότητα και ευθύνη των αρμόδιων υγειονομικών φορέων, οι οποίοι έχουν τη σαφή γνώση της εξέλιξης του COVID-19 στη χώρα μας».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com