Μπάσκετ

ΕΟΚ: Απορρίφθηκε το αίτημα των 28 σωματείων να συμπεριληφθούν στον κατάλογο της Ομοσπονδίας και να ψηφίσουν

Το Πρωτοδικείο έριξε… απαγορευτικό στα 28 σωματεία που διεκδίκησαν το δικαίωμα να ψηφίσουν στις εκλογές ΕΟΚ και να συμπεριληφθούν στον κατάλογο της Ομοσπονδίας.

Δεν θα ψηφίσουν τα 28 σωματεία που διεκδίκησαν το δικαίωμα ψήφου στις εκλογές της ΕΟΚ και κατ’ επέκταση ήθελαν να συμπεριληφθούν στον κατάλογο της ΕΟΚ. Τα 28 σωματεία είχαν προχωρήσει σε ασφαλιστικά μέτρα και πήραν απόφαση δικαστηρίου!

Όλα τα σωματεία είναι εκτός μητρώου και εκτός εκλογικού καταλόγου ΓΓΑ , των 512 σωματείων. Σε αυτά τα σωματεία, δεν δόθηκε το δικαίωμα να συμπεριληφθούν στον εκλογικό κατάλογο της ΕΟΚ μετά από σχετική παρέμβαση και αναφορά του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη προς το Πρωτοδικείο και τον Υπουργό Δικαιοσύνης.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημέρωσε τα σωματεία όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής των εκλογών που είναι προγραμματισμένες για την προσεχή Κυριακή 30/5 στη Λεωφόρο.

Ο Υφυπουργός  Αθλητισμού έχει καταγγείλει την ΕΟΚ στο Συμβούλιο Διοίκησης του Πρωτοδικείου Αθήνας, στον Άρειο Πάγο και στον Υπουργό Δικαιοσύνης, για παραπλάνηση Δικαστών και υπονόμευση θεσμών από συμπαιγνία της με σωματεία μπάσκετ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button