Μπάσκετ

ΕΟΚ: Απορρίφθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα της Promo Sport

Τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε η Promo Sport κατά της ΕΟΚ απορρίφθηκαν. Η υπόθεση θα οδηγηθεί σε δίκη, η οποία θα διεξαχθεί στις αρχές του νέου έτους.

Η ΕΟΚ δικαιώθηκε σε πρώτο βαθμό στη διαμάχη που έχει προκύψει με την Promo Sport. Η εν λόγω εταιρία απαιτούσε την καταβολή χρημάτων από τη σύμβαση που είχε συνάψει με την Ομοσπονδία, πριν από τη διεξαγωγή των εκλογών, κατέθεσε ασφαλιστικά μέτρα, τα οποία ωστόσο απορρίφθηκαν.

Πρόθεση του νυν προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου ήταν να διεξάγει οικονομικό έλεγχο στην Ομοσπονδία, αρχικά για τα τελευταία 8 χρόνια. Μία από τις αιτίες ήταν και τα εξώδικα που δέχτηκε απ’ την Promo Sport, η οποία ζητούσε την τήρηση των συμβάσεων.

Ουσιαστικά, η απόφαση που πάρθηκε σήμερα (15/11) αποτελεί τον προπομπό των ασφαλιστικών μέτρων, με την κύρια εκδίκαση της υπόθεσης να διεξάγεται τον Ιανουάριο του 2022.

Πρόθεση του Βαγγέλη Λιόλιου είναι να μην αφήσει καμία σύμβαση, την οποία υπέγραψε η προηγούμενη, προσωρινή, διοίκηση, δίχως να την «κυνηγήσει».

Τα αποτελέσματα στον έλεγχο που διεξάγεται στην ΕΟΚ αναμένεται να ανακοινωθούν στη γενική συνέλευση του Μαρτίου, το 2022.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button