Γενικά

Εξώδικο στον Ιβάν Σαββίδη απο την Καινούργιου !

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις της παρουσιάστρια και τον Ιβάν και το κανάλι του…


Εδώ και μέρες η απόφαση της Κατερίνας Καινούργιου να σπάσει το συμβόλαιό της με το OPEN είναι οριστική, αλλά και για την οριστική συμφωνία της με τον ALPHA. Μια συμφωνία που αναμένεται σύντομα να ανακοινωθεί. Όταν και θα επισημοποιηθεί το διαζύγιο της Κατερίνας Καινούριου με το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη. Διαζύγιο που φαίνεται θα είναι… πολεμικό. Με την πρώτη επιθετική ενέργεια της παρουσιάστριας να γίνεται πράξη, μόλις πριν από λίγες ώρες.
Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά τα ρεπορτάζ «…το ρεπορτάζ καίει. Και συμβαίνει τώρα. Μετά την συγκίνηση της αυλαίας… ήρθε η ώρα της αλήθειας. Η Κατερίνα Καινούργιου πριν από λίγο απέστειλε μέσω των δικηγόρων της εξώδική διαμαρτυρία προς τον τηλεοπτικό σταθμό ΟΡΕΝ.
Με αυτό το δικόγραφο, η παρουσιάστρια καταγγέλλει την παντελή απουσία της Διεύθυνσης προγράμματος από την διαδρομή και την φετινή αλλά και την περσινή σεζόν, τις πολλές προσπάθειες να έρθει σε επικοινωνία με την Μαρία Σαγανά μέσω τηλεφωνημάτων και e-mails, που έπεφταν στο κενό… αλλά κυρίως στις μεγάλες μειώσεις που “υπέστη” η παραγωγή της τόσο σε χρήματα αλλά και σε τεχνικές παροχές (μοντάζ και κάμερες).

Μάλιστα σε κάποιο σημείο γράφει η Καινούργιου:

  • Λόγω του κλίματος δυσαρέσκειας που υπήρχε, με emails ζητήθηκε ήδη από τον Φεβρουάριο του τρέχοντος έτους να γίνει συζήτηση ανανέωσης της συνεργασίας βασικών συντελεστών της εκπομπής για την επόμενη τηλεοπτική περίοδο, το οποίο ουδέποτε έγινε.
  • Επιπλέον με μία σειρά από ενέργειες του σταθμού εθίγη η ηθική και επαγγελματική υπόσταση της παρουσιάστριας
  • Συγκεκριμένα: Αποστολή εξωδίκων σε τρίτους μέσω των οποίων επλήγη η επαγγελματική αξιοπιστία της παρουσιάστριας, δημιουργήθηκαν συνθήκες «αποκλεισμού» της από την αγορά και κοινοποιήθηκαν σε τρίτους εμπιστευτικά στοιχεία

Η Κατερίνα καταγγέλλει την σύμβαση της και ζητά για μια σειρά από σοβαρούς λόγους να αποχωρήσει από τον τηλεοπτικό σταθμό. Τυχαίο;».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button