Ποδόσφαιρο

Εξετάζει την περίπτωση του Τζαβέλλα η ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες , την περίπτωση του Γιώργου Τζαβέλλα εξετάζει η ΑΕΚ και μάλιστα φαίνεται πως υπάρχει επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεργαστούν, αρκεί να βρεθεί με την Αλάνιασπορ η “χρυσή τομή”.


Η ΑΕΚ φαίνεται πως βρίσκεται σε… μεταγραφικό πυρετό, αφού πέρα από τον Αυστριακό τερματοφύλακα, Τσίτσαν Στάνκοβιτς που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα, οι “κιτρινόμαυροι” κινούνται και για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής.

Εκτός από τον Βραζιλιάνο μπακ, Ράφαελ που είναι στη λίστα για το δεξί άκρο της άμυνας, οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Τζαβέλλα. Ο 33χρονος στόπερ της Αλάνιασπορ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2023, επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα και η περίπτωση της ΑΕΚ δεν τον αφήνει αδιάφορο.

Το αντίθετο, μάλιστα, αφού απ ότι φαίνεται πως υπάρχει κοινή επιθυμία των δύο πλευρών να συνεργαστούν, αρκεί να βρεθεί με την τουρκική ομάδα η “χρυσή τομή”. Το θετικό για την Ένωση είναι πως οι σχέσεις με τους διοικούντες την Αλάνιασπορ είναι πολύ καλές, από την πώληση του Τάσου Μπακασέτα. Ωστόσο, δεν έχει αποφασιστεί μέχρι στιγμής αν θα κατατεθεί πρόταση ή όχι για τον Τζαβέλλα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button