Ποδόσφαιρο

Εντυπωσιασμένοι από την ατμόσφαιρα στο Βικελίδης οι Αμερικανοί φοιτητές! (photos)

Το απόγευμα της Κυριακής, εννιά Αμερικανοί φοιτητές βρέθηκαν στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρακολούθησαν το ματς του Άρη κόντρα στην Λαμία και έφυγαν εντυπωσιασμένη από την μοναδική ατμόσφαιρα των φιλάθλων.

Δείτε τα όσα αναφέρει ο Α.Σ:

Αμερικανοί φοιτητές έδωσαν το «παρών» στον αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ με τη Λαμία, την Κυριακή (1/12) στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι φοιτητές, οι οποίοι βρίσκονται στην Ελλάδα αυτό το διάστημα με την καθηγήτριά τους, ήταν προσκεκλημένοι του Α.Σ. ΑΡΗΣ και παρακολούθησαν την αναμέτρηση από τη θύρα 7 του γηπέδου, ώστε να ζήσουν έντονα τον παλμό του «Βικελίδης». Έμειναν ενθουσιασμένοι από την ατμόσφαιρα του γηπέδου και εξήραν τους φιλάθλους του ΑΡΗ για τη συμπαράστασή τους προς την ομάδα.

Οι Αμερικανοί φοιτητές δεν έφυγαν με άδεια χέρια από τη Θεσσαλονίκη, αφού πήραν δώρα τόσο από την ΠΑΕ, όσο και από την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Φόρεσαν τα κιτρινόμαυρα κασκόλ τους, είδαν τον αγώνα και έφυγαν από το γήπεδο με ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα, τονίζοντας ότι θέλουν να ξαναζήσουν αυτήν την εμπειρία όταν τους δοθεί η ευκαιρία. Το βέβαιο είναι ότι ο ΑΡΗΣ κέρδισε νέους φιλάθλους, εξ ΗΠΑ…

Δείτε τις φωτογραφίες:

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button