Ερασιτέχνης

Ενημέρωση του ΑΣ για την κάρτα φιλάθλου

Ανακοίνωση-υπενθύμιση σχετικά με την κάρτα φιλάθλου εξέδωσε ο ερασιτέχνης Άρης

Αναλυτικά;

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ ενημερώνει ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διατίθεται κανονικά η κάρτα φιλάθλου του ΑΡΗ, η οποία είναι απαραίτητη για την αγορά εισιτηρίου των εντός έδρας αγώνων της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Συγκεκριμένα, οι φίλαθλοι που δεν έχουν προμηθευτεί την κάρτα φιλάθλου, μπορούν να το κάνουν το Σάββατο 26/10 από τις 10:00π.μ. έως τις 15:00, από το γραφείο μελών του Α.Σ. (πρώην Κ.Μ.Α.), στην οδό Παπαναστασίου. Επίσης, μπορούν να την προμηθευτούν την Κυριακή (27/10), ανήμερα του αγώνα με τον Παναιτωλικό για την 8η αγωνιστική της Super League, από τις 10:00π.μ. έως την έναρξη του αγώνα (17:15), από το ίδιο σημείο.

Υπενθυμίζεται ότι η διάθεση της κάρτας φιλάθλου συνεχίζεται καθημερινά (Δευτέρα – Παρασκευή) από τις 09:30π.μ. έως τις 15:30, από τα γραφεία του Α.Σ. ΑΡΗΣ (οδός Αλκμήνης), όπως και ηλεκτρονικά από τη διεύθυνση https://www.viva.gr/tickets/sports/karta-filathlou-as-aris-2019-2020/

Η κάρτα φιλάθλου κοστίζει 10 ευρώ και η διάθεσή της αποσκοπεί αποκλειστικά στην ενίσχυση του Α.Σ. ΑΡΗΣ, ενώ ισχύει για όλη την αγωνιστική σεζόν. Καλούμε τους φίλους της ομάδας μας να προμηθευτούν έγκαιρα την κάρτα, είτε από τα γραφεία, είτε ηλεκτρονικά, ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία τους τη μέρα του αγώνα.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν είναι υποχρεωμένοι να την έχουν μαζί τους τη μέρα του αγώνα. Αντίθετα, όσοι θα αγοράσουν μεμονωμένα εισιτήρια αγώνων, πρέπει να έχουν μαζί τους είτε το καρτελάκι, είτε την απόδειξη αγοράς της κάρτας φιλάθλου.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button