Μπάσκετ

Ενημέρωση της ΚΑΕ Άρης στους φιλάθλους για το αυριανό ματς λόγω Ημιμαραθωνίου

Η ΚΑΕ Άρης με ανακοίνωσή της ενημέρωσε τους φιλάθλους της ότι θα πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν αύριο τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα υπάρχουν για τον Νυκτερινό Ημιμαραθώνιο.

Η ενημέρωση της ΚΑΕ αναφέρει:

Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ενημερώνει τους φίλους της ομάδας μας ότι εξαιτίας της διεξαγωγής αύριο (14/10) του 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθωνίου Θεσσαλονίκης θα υπάρξουν από το πρωί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με απόφαση της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης.

Γι’ αυτόν τον λόγο θα ήταν καλό να φροντίσουν να προσέλθουν εγκαίρως στο Αλεξάνδρειο για την αναμέτρηση του ΑΡΗ με την ΑΕΚ που αρχίζει στις 17:00 στο «Nick Galis Hall», προκειμένου να αποφύγουν την ταλαιπωρία.

Στην ανακοίνωση της Διεύθυνσης Τροχαίας αναφέρονται τα εξής:

Λόγω διεξαγωγής του 6ου Διεθνούς Νυχτερινού Ημιμαραθώνιου δρόμου, ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 18.45΄ από την οδό Ναυάρχου Κουντουριώτη (έμπροσθεν ΟΛΘ) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, αλλά και του Δρόμου Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 5 χλμ., ο οποίος θα ξεκινήσει ώρα 21.15΄ από το Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης (Βασ. Γεωργίου με Γ΄ Σεπτεμβρίου) και θα καταλήξει στον Λευκό Πύργο, για την ομαλή διεξαγωγή τους και την ασφάλεια των δρομέων, από ώρα 06.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση και από ώρα 16.00΄ η κυκλοφορία και η στάση όλων των οχημάτων κατά μήκος του δρομολογίου κίνησης των δρομέων, όπως αυτό αναφέρεται παρακάτω:

– στην Λεωφόρο Νίκης, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
– στην 30η Οκτωβρίου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
– στην Λεωφόρο Μ. Αλεξάνδρου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
– στην οδό Γ? Σεπτεμβρίου, από την συμβολή της με την Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου έως την συμβολή της με την οδό Μανώλη Ανδρόνικου και μόνο στο ρεύμα καθόδου,
– στην οδό Μανώλη Ανδρόνικου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
– στην οδό Τσιμισκή, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
– στην οδό Πολυτεχνείου, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής,
– στην οδό Κουντουριώτη, καθ’ όλο το μήκος και το πλάτος αυτής και
– στο τμήμα της Λεωφόρου Βασιλέως Γεωργίου, από την συμβολή της με την οδό Στρ. Ναπολέοντος Ζέρβα έως την συμβολή της με την οδό Γ’ Σεπτεμβρίου.

Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και τη στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.

Ο Ο.Α.Σ.Θ. έχει προγραμματίσει κατάλληλα τη λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών που επηρεάζονται.

Η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ενημερώνει τους οδηγούς οι οποίοι πρέπει να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων, που θα καλύπτουν όλη τη διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Οι εκδηλώσεις αναμένεται να ολοκληρωθούν περί την 23.00 ώρα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button