Γενικά

Ενίσχυση του ΟΑΣΘ με 6 δρομολόγια από 1 Νοεμβρίου

Ενίσχυση της εξυπηρέτησης των πολιτών που μεταβαίνουν στο Κέντρο Υγείας της Ν. Μηχανιώνας ζήτησε ο Δήμαρχος Θερμαϊκού, κ. Μαυρομάτης και το αίτημα του έγινε δεκτό.

Αυτό το αίτημα είχε απευθύνει μαζί με άλλα, κατά τη διάρκεια συνάντησης του με τον Πρόεδρο του ΟΣΕΘ, κ. Κωνσταντίνο Αμπατζά. Στο πλαίσιο της συνάντησης τους στα γραφεία του Οργανισμού είχαν αναλυθεί προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος, σχετικά με την εξυπηρέτησή του από τις αστικές συγκοινωνίες. Επιπλέον, είχε συζητηθεί και η πιθανότητα πύκνωσης των δρομολογίων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Θερμαϊκού.

Στην κατεύθυνση αυτή είχε τεθεί και το ζήτημα ενίσχυσης της συγκοινωνιακής κάλυψης της περιοχής του Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας, προς όφελος των μετακινούμενων προς αυτό, οι οποίοι βρίσκονται αναγκασμένοι να διανύουν μια σημαντική απόσταση πεζοί. Κρίνοντας, δε, από την ευαισθησία που βαραίνει το συγκεκριμένο χώρο, αλλά και η σημαντική διευκόλυνση του επιβατικού κοινού που προβλέπεται, εύκολα γίνεται αντιληπτή η επιτακτική ανάγκη επίλυσης του εν λόγω ζητήματος.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση της Ο.Σ.Ε.Θ. Α.Ε., από την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου 2018 θα υπάρξει τροποποίηση στο ωράριο λειτουργίας της λεωφορειακής γραμμής No 72 «Α.Σ. ΙΚΕΑ – Νέα Μηχανιώνα», με σκοπό να περιλαμβάνει την ενίσχυση της εξυπηρέτησης του Κέντρου Υγείας Ν. Μηχανιώνας, τις καθημερινές μέρες, με έξι (6) επιπρόσθετα δρομολόγια (δρομολόγια 71 Ε) ωριαίας συχνότητας, στην πρωινή βάρδια.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button