Ποδόσφαιρο

“Εμπόδια” για Αϊχάδο!

Η περίπτωση του 27χρονου δεξιού μπακ της Οβιέδο δεν φαίνεται να προχωράει, με την ισπανική ομάδα αξιώνει κάποια χρήματα για να τον αφήσει ελεύθερο, καθώς έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο μαζί του.

Ο Άρης είχε ως έναν από τους βασικούς του στόχους για το δεξί άκρο της άμυνας τον Λούκας Αϊχάδο, θέλοντας να κλείσει τη συγκεκριμένη θέση μαζί με τον Σαλέμ Εμπακατά και τον νεαρό Μαρμαρίδη. Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Οβιέδο και οι Ισπανοί δεν είναι διατεθειμένοι να τον αφήσουν να φύγει ως ελεύθερο, ζητώντας ένα χρηματικό ποσό από τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ισπανός δεξιός οπισθοφύλακας έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του με τον “Θεό του πολέμου”, αλλά ενώ αρχικά οι επιτελείς της Οβιέδο φαινόταν θετικοί όσον αφορά την αποδοχή της επιθυμίας του, άλλαξαν στάση τις τελευταίες ώρες. Πλέον η περίπτωση του 27χρονου Ισπανού δυσκολεύει και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν υπάρχει πιθανότητα να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή ή θα πρέπει ο Άρης να στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button