Ποδόσφαιρο

Εμπαπέ: «Ζήτησα να φύγω από τα τέλη Ιουλίου»

Ο Κιλιάν Εμπαπέ καθιστά σαφές πως είχε ζητήσει να πωληθεί από τα τέλη Ιουλίου και δεν το… θυμήθηκε την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, όπως του καταλογίζεται από την Παρί.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ σε συνέντευξή του που θα προβληθεί ολοκληρωμένη την Τρίτη ισχυρίζεται πως είχε ζητήσει να φύγει από την Παρί από τα τέλη Ιουλίου και όχι τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου. Ο Γάλλος επιθετικός τόνισε πως από τη στιγμή που δεν συμφώνησε για επέκταση συμβολαίου, ήθελε να κερδίσει το κλαμπ ένα καλό ποσό από την πώλησή του (πιθανότατα) στη Ρεάλ.

«Ζήτησα να φύγω από τα τέλη Ιουλίου. Από τη στιγμή που δεν ήθελα να επεκτείνω το συμβόλαιό μου, ήθελα να εξασφαλίσει ο σύλλογος ένα ποσό για να αποκτήσει στη θέση μου έναν ποιοτικό αντικαταστάτη. Η Παρί είναι μια ομάδα που μου πρόσφερε πολλά. Ήμουν πάντα χαρούμενος στα τέσσερα χρόνια που ήμουν εδώ και ακόμη είμαι. Ενημέρωσα τη διοίκηση εγκαίρως για να έχει χρόνο η ομάδα. Ήθελα όλες οι πλευρές να είναι ικανοποιημένες και να έχουμε μια συμφέρουσα συμφωνία για όλους. Μετά είπα, πως αν δεν θέλετε να φύγω, θα μείνω. Ο κόσμος λέει πως απέρριψα 6-7 προτάσεις για επέκταση, πως δεν ήθελα να μιλάω πια με τον Λεονάρντο, αλλά αυτά είναι ψέματα. Μου είπαν να μιλήσω με τον πρόεδρο, ίσως επειδή από τη στιγμή που δεν βρέθηκε λύση με τον Λεονάρντο. Δεν μου άρεσε που ειπώθηκε ότι πήγα και ζήτησα να φύγω την τελευταία εβδομάδα Αυγούστου. Δεν είναι αλήθεια, είχα ενημερώσει τη διοίκηση από τον Ιούλιο», αναφέρει ο 22χρονος φορ.

Υπενθυμίζεται πως η Παρί φέρεται να απέρριψε πρόταση 170-180 εκατ. ευρώ από τη Ρεάλ για τον Εμπαπέ, ο οποίος διανύει πλέον τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του κι όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι θα μετακομίσει στη Μαδρίτη με τη γαλλική ομάδα να μην έχει οικονομικό όφελος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button