Ποδόσφαιρο

Εμπαμπέ: «Να πάω στην Μπάγερν; Ποτέ δεν ξέρεις…»

Ανοικτό κάθε ενδεχόμενο άφησε ο Κιλιάν Εμπαπέ για το μέλλον του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο συμπατριώτης του Λούκα Ερνάντες του πρότεινε να ενταχθεί στην Μπάγερν.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Όπως της Ρεάλ, η οποία όμως τελευταία φαίνεται να έχει απογοητευτεί με τις δηλώσεις του Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, ξεκαθάρισε πως ο Εμπαπέ δεν πρόκειται να αποχωρήσει από την Παρί και πόσω μάλλον χωρίς η ομάδα του να βάλει χρήματα στα ταμεία της.

Από την πλευρά του ο νεαρός Γάλλος αστέρας δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Παριζιάνους. Ναι μεν το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο δεν έχει κρύψει την επιθυμία του να δοκιμάσει νέες προκλήσεις στην καριέρα του.

Σε ερώτηση που του έγινε από την «BILD», σχετικά με το μέλλον του, ο Κιλιάν Εμπαπέ ανέφερε πως ο συμπατριώτης του και αμυντικός της Μπάγερν, Λούκα Ερνάντες τον παρότρυνε να ενταχθεί στους Βαυαρούς.

«Ο Λούκας μου είπε ότι θα πρέπει να πάω στην Μπάγερν. Στο ποδόσφαιρο δεν ξέρεις ποτέ τι θα γίνει. Αλλά αυτή τη στιγμή είμαι χαρούμενος με την τρέχουσα κατάσταση», τόνισε ο νεαρός σούπερ σταρ.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button