Ερασιτέχνης

Εμμανουηλίδου: «Χρόνια πολλά με τρέλα και τίτλους! Ετοιμάζουμε κάτι ιδιαίτερο για αύριο»

Στο Yellow Radio 101,7 και στην εκπομπή «Αθλητικό X-Press» φιλοξενήθηκε η Μαρία Εμμανουηλίδου.

Η έφορος του τμήματος Χάντμπολ του Άρη και μέλος του Δ.Σ. του Α.Σ, Μαρία Εμμανουηλίδου, μίλησε στο Yellow Radio 101,7 με αφορμή το αφιέρωμα που ετοιμάζει ο Ερασιτέχνης Άρης, το οποίο θα δημοσιευτεί ανήμερα της επετείου των 107 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, την 25η Μαρτίου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα:

Για το τι να περιμένουμε ανήμερα της 25ης Μαρτίου;

Μπορεί να υπάρχουν περιορισμοί λόγω της κατάστασης που επικρατεί, ωστόσο είπαμε στον Ερασιτέχνη πως τα γενέθλια του Άρη πρέπει να τα γιορτάσουμε με κάποιο τρόπο. Όχι όπως θα θέλαμε όλοι μας, όμως έχουμε ετοιμάσει ένα βίντεο. Ας είμαστε έτοιμοι λίγο μετά την παρέλαση, ας είμαστε μπροστά στις οθόνες μας. Να θυμηθούμε το αίσθημα αυτό που μας έχει λείψει τον τελευταίο χρόνο. Το αίσθημα της συγκίνησης, της απουσίας μας από το γήπεδο.

Ένα μήνυμα προς τον κόσμο:

Το βασικό μήνυμα νομίζω φαίνεται και στο βίντεο. Το νόημα της οικογένειας, του «όλοι μαζί» περνάει μέσα από αυτό που πρόκειται να δούμε. Δεν υπάρχουν διακρίσεις. Η συλλογή ειδών πρώτων ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας και η αλληλεγγύη είναι στο πλαίσιο αυτό. Η κινητοποίηση που υπήρξε τόσο από τα τμήματα του Ερασιτέχνη, όσο και από τον κόσμο ήταν τεράστια.

Η αλληλεγγύη υπάρχει στο DNA του Αρειανού. Ακόμη κι ας μην μας επιτρέπεται να είμαστε κοντά στον Άρη με φυσικό τρόπο, εμείς πάντα βρίσκουμε τον τρόπο να είμαστε κοντά, με διαφορετικό τρόπο.

Και έκλεισε:

Ήταν μία μεγάλη προσπάθεια από όλα τα μέλη του συλλόγου και τους συνεργάτες που συνεισέφεραν στην επίτευξη αυτού που πρόκειται να δείτε. Ένα «ευχαριστώ» στον Γιώργο Λέντζα που έδωσε την πνοή του.

Μακάρι του χρόνου να μην υπάρχουν οι περιορισμοί και να γιορτάσουμε με τον τρόπο που θέλουμε.

Όπως επίσης ελπίζουμε και στην γιορτή του γηπέδου στις 4 Νοεμβρίου, επέτειος 70 ετών από τα εγκαίνια του «Κλεάνθης Βικελίδης», να μην είμαστε ακόμη δέσμιοι μέτρων και να γιορτάσουμε μέσα στο Χαριλάου.

Χρόνια πολλά με τρέλα, χαρές και τίτλους!

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button