Ποδόσφαιρο

Εμβολιάστηκε στα Γιαννιτσά ο Σούντγκρεν

Στο εμβολιαστικό κέντρο του Νοσοκομείου Γιαννιτσών εμβολιάστηκε ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Ο Σουηδός άσος του Άρη επέλεξε το Νοσοκομείο των Γιαννιτσών για να εμβολιαστεί αναγνωρίζοντας με αυτό τον τρόπο την άριστη οργάνωση που υπάρχει στο Νοσοκομείο.

Μάλιστα ο αμυντικός του Άρη υπέγραψε και τα σχετικά αυτόγραφα και συγκεκριμένα ένα μπιτζαμακι για τον γιο του Διοικητή Βαγγέλη Λόγγου.  Άλλωστε ο Βαγγέλης Λόγγος είναι γνωστός για τα κιτρινόμαυρα του αισθήματα και για την αγάπη του προς τον Θεό του πολέμου.

Τίμος Δεληγιαννίδης

Πρώτη… επαφή με την δημοσιογραφία το 2000 στο “Ράδιο ΣΠΟΡ 98,7” με περιγραφές αγώνων κυρίως του μπάσκετ του Άρη. Λίγους μήνες αργότερα από το 2001 μέχρι και το 2009 στην εφημερίδα ‘ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΕΧΤΡΑ ΣΠΟΡΤ”. Από το 2009 ως και το 2012 στην εφημερίδα “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ’ και στο ραδιόφωνο “ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ” ως ρεπόρτερ Άρη στην εφημερίδα και περιγραφές αγώνων της ομάδας. Στο ίδιο χρονικό διάστημα και στο Site των Αθλητικών Νέων. Από το 2012 ως το 2013 για δύο χρόνια στο ραδιόφωνο “LIBERO FM” ως ρεπόρτερ Άρη και περιγραφές αγώνων ποδοσφαίρου. Από το 2014 ως το 2017 αθλητικός συντάκτης στην εφημερίδα «ΑRENA PRESS” και το σάιτ “ARENA FM”. Από το 2017 ως 15 Νοεμβρίου του 2018 στην εφημερίδα “FAIR PLAY” και στο ραδιόφωνο “FAIR PLAY”.

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button