Ποδόσφαιρο

Ελλάδα: Υποχώρησε στην 55η θέση του Ranking της FIFA!

Η ήττα από την Ισπανία και η ισοπαλία με το Κόσοβο έριξε την Ελλάδα από την 47η στην 55η θέση του FIFA Ranking. Μπήκε στην 10άδα η Ολλανδία, στην 4η θέση η Αγγλία, πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια στην 5άδα η Αργεντινή.

Η Εθνική μας απέτυχε να παραμείνει στην διεκδίκηση ενός εισιτηρίου για το Μουντιάλ του Κατάρ το 2022 και έκλεισε το έτος με δυο άσχημα αποτελέσματα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η ήττα (1-0) από την Ισπανία και η ισοπαλία (1-1) με το Κόσοβο, έριξε την «γαλανόλευκη» στην 55η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης της FIFA μετά και τα τελευταία ματς των εθνικών ομάδων για το τρέχον έτος.

Στα υπόλοιπα αξιοσημείωτα, το Βέλγιο, η Βραζιλία και η Γαλλία βρίσκονται σταθερά στην 1η, τη 2η και την 3η θέση αντίστοιχα, ενώ, στην 4η ανέβηκε η Αγγλία. Τα «τρία λιοντάρια» διέλυσαν τις Αλβανία και Σαν Μαρίνο και πέρασαν πανηγυρικά και άνετα στο Μουντιάλ.

Στην 5η θέση για πρώτη φορά μετά το 2018 η Αργεντινή, έπεσε στην 6η η Ιταλία που θα βρεθεί στα μπαράζ του Μουντιάλ, μπήκε στη 10άδα η Αργεντινή, έχοντας στο 9ο «σκαλί» την Ολλανδία.

Η επόμενη Παγκόσμια Κατάταξη θα δημοσιευθεί στις 23 του Δεκέμβρη.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button