Διεθνή

Ελλάδα-Ονδούρα 2-1: Νίκη με δύο “τέρματα” από Παυλίδη ενόψει Γεωργίας

Η Εθνική ποδοσφαίρου είχε όρεξη, φρεσκάδα, φάσεις και ωραίες ενέργειες και με τα 2 γκολ του Παυλίδη επικράτησε 2-1 στο φιλικό με την Ονδούρα, τρεις μέρες πριν την αναμέτρηση με τη Γεωργία.

Με τον Παυλίδη να στέλνει ηχηρό μήνυμα στον Τζον Φαν Σιπ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης (31/3, 21:45) με τη Γεωργία για την 2η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ, η Εθνική νίκησε 2-1 την Ονδούρα σε φιλικό αγώνα στο γήπεδο της Τούμπας.

Ο Ολλανδός προπονητής είδε αρκετά πράγματα που μπορεί να τον χαροποίησαν στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, όχι όμως και αμυντικά, αφού δεδομένης της δυναμικής του αντιπάλου, η γαλανόλευκη δέχτηκε αρκετές αξιόλογες τελικές. Πάντως, έδειξε ένα δείγμα των προθέσεών του, αφού δεδομένα θα δούμε μια ομάδα με σαφώς πιο επιθετικούς προσανατολισμούς σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ισπανία.

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν Σιπ): Διούδης, Μαυρίας, Σβάρνας, Μαυροπάνος, Κυριακόπουλος (77’ Αλεξανδρόπουλος), Σιώπης, Μάνταλος (83’ Μπακασέτας), Φορτούνης (46’ Μασούρας), Παυλίδης (62’ Γιαννούλης), Τζόλης (46’ Λημνιός), Γιακουμάκης (46’ Δουβίκας).

ΟΝΔΟΥΡΑ (Φαμπιάν Κόιτο): Μενιγιάρ, Ροντρίγκες, Φιγκερόα, Περέιρα, Άλβαρεζ, Μεχία (65’ Τόρο), Ακόστα (65’ Α. Λόπες), Φλόρες, Μπένγκστον (65’ Βελάσκες) , Έλις, Νούνιες (46’ Κ. Λόπεζ).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button