Ποδόσφαιρο

Εκτός αποστολής ο Ματίγια στην Ριζούπολη

Ο Άκης Μάντζιος ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή του Άρη για τον ματς της Ριζούπολης κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, με τους Χαβιέ Ματίγια και Γιόχαν Μπεναλουάν να μένουν εκτός. Ο Ισπανός χαφ δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή λόγω τραυματισμού, ενώ ο Γαλλοτυνήσιος αμυντικός δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή των καρτών στο ερχόμενο παιχνίδι.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης, στο πλαίσιο της 18ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League Interwetten της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021.

Η αποστολή της ομάδας μας (σε λίγη ώρα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (23/01) στο «Γεώργιος Καμάρας» (17:15) αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: 

Cuesta, Σιαμπάνης, Mateo Garcia, Ganea, Cristian Lopez, Bruno Gama, Sakic, Bertoglio, Rose, Mancini, Lucas Sasha, Kace, Xande Silva, Jeggo, Sundgren, Δεληζήσης, Μάνος, Ιωάννου, Μπαγκαλιάνης, Μπακούτσης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Javier Matilla και Yohan Benalouane, ο οποίος, πέρα από τον τραυματισμό του, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του (συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες)».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button