Γενικά

Εκπλήξεις και δώρα στο Run Together Thessaloniki

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το πρώτο Run Together που θα διεξαχθεί στην Θεσσαλονίκη

Αναλυτικά:

Η ημερομηνία διεξαγωγής της ξεχωριστής διοργάνωσης του “RUN TOGETHER THESSALONIKI” πλησιάζει, με λίγες ημέρες να απομένουν για την Κυριακή 5 Μαΐου, όπου εκατοντάδες ζευγάρια δρομέων θα δώσουν ζωντάνια στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης!

Οι ηλεκτρονικές εγγραφές συνεχίζονται και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι την Παρασκευή 26 Απριλίου τα μεσάνυχτα!

Ολοκληρώστε την εγγραφή σας μέσω του www.runtogether.gr και ελάτε να τρέξουμε παρέα την Κυριακή 5 Μαΐου στη ΔΕΘ, με εκκίνηση στις 10:30 το πρωί.

Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να διασκεδάσουμε, τρέχοντας.

Πολύ σημαντικό ότι η φετινή διοργάνωση θα στηρίξει το Δημοτικό Ίδρυμα & Βρεφοκομείο «ο Άγιος Στυλιανός» αναγνωρίζοντας το έργο που επιτελεί τα 107 χρόνια λειτουργίας του.

Εκπλήξεις και δώρα στους νικητές

Φέτος το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” ανανεώνεται και θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, επιφυλάσσοντας  πολλές  εκπλήξεις στη διάρκεια της διοργάνωσης και στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του τερματισμού.

Όλοι οι πρώτοι νικητές, στις 4 κατηγορίες (άντρας/άντρας, γυναίκα/γυναίκα, άντρας/γυναίκα και ενήλικας/παιδί) και στις δύο αποστάσεις (3 και 6χλμ) θα λάβουν ως έπαθλο ζευγάρια παπούτσια SAUCONY! Οι αμέσως επόμενοι νικητές θα λάβουν δώρα almora PLUS!

Στον ξεχωριστό παιδικό αγώνα των 500μ που θα διεξαχθεί για πρώτη φορά όλοι οι μικροί μας φίλοι θα λάβουν μπλουζάκια και δώρα προσφορά της DOLE.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τη νέα τεχνολογία “EVERUN” της SAUCONY αλλά και να απολαύσετε ΔΩΡΕΑΝ την εξειδικευμένη υπηρεσία της INTERSPORT: INTERSPORT Footscan, για να μάθετε τη μορφολογία του πέλματός σας.

Παράλληλα οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΛΦΑ θα προσφέρουν μασάζ αποκατάστασης στους δρομείς και face painting στους μικρούς μας φίλους!

Το RUN TOGETHER THESSALONIKI θα πραγματοποιηθεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και με την υποστήριξη της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Χορηγοί της διοργάνωσης η EUROBANK, τα ΙΚΕΑ, η Counterpain, το almora PLUS και η Arla Protein, Υποστηρικτές το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Βίκος, η DOLE, η AVANCE Car Rental, η Lifeguard Hellas, το ΙΕΚ ΑΛΦΑ και το Mediterranean College.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button