Ποδόσφαιρο

Εκδίδεται διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Ρομπίνιο!

Η τελεσίδικη καταδίκη του Ρομπίνιο από το Εφετείο του Μιλάνο για ομαδικό βιασμό, κίνησε με τη σειρά της άλλες διαδικασίες

Η τελεσίδικη καταδίκη του Ρομπίνιο από δικαστήριο του Μιλάνο σε εννιά χρόνια κάθειρξης για ομαδική σεξουαλική βία, έθεσε σε κίνηση άλλα γρανάζια του ιταλικού κράτους.

Μετά την απόφαση του Εφετείου, οι αρχές εξέδωσαν διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Ρομπίνιο και θα ζητήσουν την έκδοση του από τη Βραζιλία.

Η δίκη έγινε χωρίς την παρουσία του παλαίμαχου επιθετικού, ο οποίος εκπροσωπήθηκε από δικηγόρους, αλλά ουδέποτε παρέστη στην αίθουσα.

Ο Εφέτης ζήτησε από τις υπηρεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης να προβούν στις απαιτούμενες ενέργειες ώστε ο Ρομπίνιο να συλληφθεί και να εκτίσει την ποινή του.

Αυτό σημαίνει ότι αρχίζει μία νέα διαδικασία στη βραζιλιάνικη Δικαιοσύνη, την οποία θα αντικρούσουν οι εκπρόσωποι του Ρομπίνιο.

Σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν οι ερευνητές, ο Ρομπίνιο και οι φίλοι του -τέσσερις από τους οποίους δεν έχουν ταυτοποιηθεί- το βράδυ της 22ας Ιανουαρίου 2013 μέθυσαν την κοπέλα σε σημείο να την καταστήσουν αναίσθητη και στη συνέχεια τη βίασαν με τη σειρά. Χωρίς να είναι σε θέση να αντισταθεί, την πήγαν στο βεστιάριο ενός νυχτερινού κλαμπ του Μιλάνου, όπου η νεαρή γυναίκα επρόκειτο να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button