Ποδόσφαιρο

Εθνική Γερμανίας: Υπογράφει για τρία χρόνια ο Φλικ

Ο Χάνσι Φλικ είναι έτοιμος να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την Εθνική Γερμανίας για να την οδηγήσει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 του Κατάρ.

Διάδοχος του Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο των “πάντσερ”θα είναι ο πρώην προπονητής της Μπάγερν Μονάχου, με τον 56χρονο τεχνικό να έχει ήδη ολοκληρώσει από τα μέσα Απριλίου έναν πρώτο κύκλο συζητήσεων με την ομοσπονδία σύμφωνα με την εφημερίδα ”Abendzeitung”.

Το Σάββατο (08/05), ο παλιός μεγάλος άσος της Μπάγερν, Όλιβερ Καν, ο οποίος θα αναλάβει στη βαυαρική ομάδα σημαντικό πόστο, επισήμανε στον τηλεοπτικό σταθμό «Sky» μετά την κατάκτηση του ένατου διαδοχικού τίτλου της Bundesliga από τους Βαυαρούς ότι “όλα έχουν διευθετηθεί με τη γερμανική ομοσπονδία”.

Ωστόσο συμπλήρωσε πως “…προς το παρόν δεν υπάρχει χρηματική αποζημίωση από την DFB για να εξαγοράσει τα τελευταία δύο χρόνια του συμβολαίου του Φλικ με την Μπάγερν”.

Πάντως ως αποζημίωση, έχει πέσει στο τραπέζι η ιδέα της διεξαγωγής ενός φιλικού αγώνα ανάμεσα στην Μπάγερν και την Εθνική Γερμανίας , με τα έσοδα από τα εισιτήρια και τις χορηγίες να δίνονται στους πρωταθλητές Γερμανίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button