Ερασιτέχνης

Εγγραφές και ανανεώσεις στον Ερασιτέχνη από τη Ρόδο μέχρι τη Σουηδία!

Το μεγαλείο του Άρη δεν γνωρίζει ούτε όρια, ούτε… σύνορα! Δεκάδες εγγραφές και ανανεώσεις πραγματοποιήθηκαν στον Α.Σ. Άρης από την Ρόδο μέχρι και την Σουηδία, ενώ ο αριθμός αγγίζει τα 5.000 μέλη!

Αναφέρει σχετικά ο Α.Σ. Άρης:

«Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις μελών στον Α.Σ. ΑΡΗΣ συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και ο αριθμός «5.000» είναι κοντά!

Φυσικά, το φαινόμενο ΑΡΗΣ δεν περιορίζεται στα όρια της Θεσσαλονίκης, ούτε καν της Ελλάδας. Την Τρίτη 13/4, έγιναν δεκάδες εγγραφές και ανανεώσεις από τη Ρόδο μέχρι τη Σουηδία!

Συγκεκριμένα, οκτώ ομογενείς, αλλά και γηγενείς φίλοι του ΑΡΗ από το βορειότερο μέρος της Ευρώπης, τη Σουηδία, έγιναν μέλη στον Α.Σ. (αριστερή φωτογραφία). Την ίδια ώρα, δεκάδες φίλοι μας από τη Ρόδο έκαναν τις εγγραφές και τις ανανεώσεις τους στη «μάνα» του συλλόγου (δεξιά φωτογραφία).

Ο ΑΡΗΣ δεν έχει σύνορα, η προσπάθεια αυτή δεν έχει «ταβάνι» και μέρα με τη μέρα η δυναμική του συλλόγου μεγαλώνει, μέσα από την αύξηση των οικονομικά τακτοποιημένων και ενεργών μελών του Ερασιτέχνη. Οι εγγραφές και οι ανανεώσεις συνεχίζονται, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 11:00 – 15:00, στα γραφεία του Α.Σ. στην οδό Παπαναστασίου. Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο επικοινωνίας με τα μέλη του Α.Σ., Χρήστο Βλάχο στο τηλέφωνο 2310 326619».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button