Μπάσκετ

Εβδομάδα – “Γολγοθάς” για τον Άρη

Δύο δύσκολα εκτός έδρας ματς έχει μπροστά ο ΑΡΗΣ, με τον Προμηθέα και τον Κολοσσό και μαζί την ταλαιπωρία των ταξιδιών μέσα σε τρεις μέρες.

Από δύο συνεχόμενες ήττες προέρχονται οι κιτρινόμαυροι, στην έδρα του από τον ΠΑΟΚ αλλά και την ΑΕΚ και μπροστά του έχει μία πολύ δύσκολη εβδομάδα.
Την Τετάρτη (31/3) οι κιτρινόμαυροι σε εξ αναβολής αγώνα θα αντιμετωπίσουν στην Πάτρα τον Προμηθέα, και το Σάββατο (3.4) για τα πλαίσια της 20ή αγωνιστική του πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσουν τον Κολοσσό στη Ρόδο.
Οι αγώνες θα είναι δύσκολοι καθ’ αυτοί και θα γίνονται ακόμα δυσκολότεροι, αν κανείς αναλογιστεί την ταλαιπωρία την οποία θα υποστεί ο ΑΡΗΣ. Την Τρίτη (30/3) οδικώς θα ταξιδέψει για την Πάτρα και την Παρασκευή (2/4) πρέπει να ταξιδέψει για τη Ρόδο. Έτσι, μένει να δείξει αν η ομάδα θα μείνει στην Αθήνα μετά από τον αγώνα με τον Προμηθέα στη Πάτρα, ώστε να φύγει από εκεί για τη Ρόδο. Ειδάλλως πρέπει να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη ξημερώματα Πέμπτης και την Παρασκευή να μπει στο αεροπλάνο για το νησί της Ρόδου.
Αξίζει να σημειωθεί προκάλεσε πολλές απορίες ότι όταν ανακοινώθηκε το πρόγραμμα, το γεγονός πως οι κιτρινόμαυροι κλήθηκαν να δώσουν εξ αναβολής αγώνα στην Πάτρα ενώ θα αγωνιζόταν στη Ρόδο τρεις μέρες αργότερα…

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button