Ποδόσφαιρο

Είχε φτάσει κοντά στον Άρη ο τερματοφύλακας που απέκλεισε την Μπάγιερν

Η Μπάγερν γνώρισε αποκλεισμό σοκ στο Κίελο από την τοπική ομάδα – 2-2 η κανονική διάρκεια, 6-5 τα πέναλτι – η οποία είχε ως ήρωα της πρόκρισης τον ομογενή γκολκίπερ, Γιάννη Γκέλιο.

Ήρωας για τους γηπεδούχους ο 28χρονος ομογενής γκολκίπερ, Γιάννης Γκέλιος. Ο Γκνάμπρι άνοιξε το σκορ για την Μπάγερν στο 14ο λεπτό, αλλά η ισοφάριση ήλθε στο 37ο για τους γηπεδούχους με τον Μπάρτελς.

Ο Σανέ στο 48ο λεπτό με εκπληκτική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-2 για τους φιλοξενούμενους, αλλά το σοκ ήλθε στο 90+5′ με τον Βαλ στην εκπνοή του ματς να κάνει το 2-2 και να στέλνει το ματς στην παράταση.

Γκολ δεν υπήρχε εκεί και έτσι η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι. Το Κιέλο ευστόχησε και στα έξι, ο Ρόκα είδε τον Γκέλιο να αποκρούει την εκτέλεση και ο Μπάρτελς σφράγισε το εισιτήριο για τον τρίτο γύρο που θα αντιμετωπίσει την Ντάρμσταντ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο παρελθόν ο Γκέλιος είχε φτάσει κοντά στον Άρη. Το καλοκαίρι του 2013 οι κιτρινόμαυροι μιλούσαν με τον ομογενή ποδοσφαιριστή, ψάχνοντας τον αντικαταστάτη του Μάρκου Βελλίδη.

Τότε βέβαια τελικά οι άνθρωποι της ομάδας είχαν καταλήξει στον… Ντιν Μπουζάνη, επιλογή που μόνο επιτυχημένη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button