Μπάσκετ
Είχε το μυαλό του (και) στον Πανιώνιο

Ο Άρης άνοιξε το ροτέισον του, καθώς το Σάββατο έχει έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στην ομάδα του Πανιωνίου.
Οι κιτρινόμαυροι ηττήθηκαν από την Κλουζ με 74-89 στον τελευταίο τους φετινό αγώνα για το Eurocup, απέναντι σε έναν αντίπαλο που «καιγόταν» για τη νίκη.
Η διαφορά προσέγγισης του αγώνα ανάμεσα στους δύο «μονομάχους» φαίνεται και από το πως μοιράστηκε ο χρόνος συμμετοχής.
Για τους Ρουμάνους οι καλύτεροι τους παίκτες, δηλαδή οι Σίλι, Γκούζμαν, Σίμπσον έπαιξαν από 28 έως 32 λεπτά, ενώ και ο Όρελικ αγωνίστηκε 24 λεπτά. Ουσιαστικά οι Τρανσιλβανοί εκμεταλλεύτηκαν όλα τους τα όπλα.
Από την άλλη πλευρά ο Νίκος Βετούλας δεν χρησιμοποίησε κανέναν παίκτη περισσότερα λεπτά από τα 22:03 του Σαρίφ Κούπερ, ενώ προχώρησε σε ροτέισον 12 παικτών, με όλους να παίρνουν από τουλάχιστον 9 λεπτά συμμετοχής.