Ποδόσφαιρο

Είκοσι φορές έχει «σφυρίξει» σε αγώνα Άρη ο Σιδηρόπουλος – Η μεταξύ τους προϊστορία

Κι’όμως είναι αληθινό, για 21η φορά ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο βασικός διαιτητής στην αναμέτρηση του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League.

Πρόκειται για έναν από τους παλαιότερους και πιο έμπειρους όπως λέγεται διεθνείς διαιτητές που «σφυρίζουν» στα ελληνικά γήπεδα, ωστόσο η προϊστορία του ρέφερι από τον σύνδεσμο Δωδεκανήσων με τους
κιτρινόμαυρους μόνο καλή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ούτε καν ισορροπημένη.

Ο Σιδηρόπουλος σήμερα “σφυρίζει” για εικοστή φορά σε αγώνα του Άρη για τον θεσμό του πρωταθλήματος, με τον Άρη από την άλλη πλευρά να μετρά μόλις… τέσσερις νίκες, σχεδόν το 1/5 ουσιαστικά.

Επιπλέον, όπως είχε ενημέρωσει και το YellowRadio.gr λίγες εβδομάδες πριν (θυμηθείτε εδώ) , ο έμπειρος ρέφερι αποβάλει παίκτη του Άρη σε παραπάνω από 20% των παιχνιδιών της ομάδας που σφυρίζει!

Από την σεζόν που οι “κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν στην μεγάλη κατηγορία, σε αγώνες όπου σφύριξε ο Σιδηρόπουλος μετρούν μόνο ήττες και δύο ισοπαλίες (το 2-2 στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ στις 22 Σεπτεμβρίου 2019 καιτο 1-1 στην τελευταία αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό για την 23η αγωνιστική του φετινού πρωταθλήματος.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button