ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δώνης: “Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση για την εικόνα μας”

Ο Γιώργος Δώνης μίλησε στη συνέντευξη τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

“Είμαι ένας άνθρωπος που διατηρώ τη ψυχραιμία μου, δεν θέλω να παίρνω αποφάσεις εν θερμώ. Μίλησα με τους ποδοσφαιριστές. Τους είπα ότι θέλω να αφήσω να περάσει το βράδυ. Υπάρχει στο μυαλό μου και το ενδεχόμενο παραίτησης. Ο Παναθηναικός για μένα δεν είναι μια συνηθισμένη δουλειά, είναι ένα έξτρα φορτίο στην πλάτη μου, το οποίο βέβαια είμαι χαρούμενος να έχω αναλάβει.

Δυστυχώς, αυτό που δείξαμε τις πρώτες 3 αγωνιστικές είναι μια ομάδα με μεγάλα προβλήματα, μια εικόνα που δεν ευχαριστεί κανέναν. Και βάση αυτής, πρέπει να παρθούν αποφάσεις.

Λάθη γίνονται σε κάθε ομάδα. Αλλά σε εμάς είναι πέραν από το φυσιολογικό. Δεν υπάρχει ποδοσφαιρική εξήγηση για την εικόνα μας. Δείχνουμε την εικόνα μιας ομάδας που δεν μπορεί να καταλάβει τι σημαίνει, μια ομάδα με τεράστια κενά. Μια εικόνα που δεν αντιπροσωπεύει κανέναν. Θέλω να βρεθεί η καλύτερη λύση για το σύλλογο”.

Ετικέτες
Εμφάνιση περισσοτέρων

Βασίλης Παπαργυρίου

Αγγλικά, Ισπανικά, πτυχία, μεταπτυχιακά αλλά πάνω από όλα η αγάπη για τον Άρη, το γράψιμο και το ποδόσφαιρο. Στην οικογένεια του Yellow Radio FM 92.8 βρήκα ό,τι έψαχνα.

Σχετικά άρθρα

Back to top button
Close
Close