ΜΠΑΣΚΕΤ

Δύσκολα παραμένει στον Άρη ο Καστρίτης

Το σενάριο παραμονής του Γιάννη Καστρίτη στο πάγκο των «κιτρινόμαυρων» ολοένα και μοιάζει απίθανο με μία απλή εξήγηση.

Η επιθυμία του Γουλιέλμου να παραμείνει ο Έλληνας προπονητής στον Άρη ήταν γνωστή, καθώς το είχε δηλώσει ανοικτά. Στη συνέντευξη που μας παραχώρησε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης στο Yellow Radio 92.8, τον Μάιο, είχε αναφερθεί για το θέμα του Καστρίτη λέγοντας πως είναι στα σχέδια του να τον κρατήσει και την επόμενη χρονιά.

Ο κ. Γουλιέλμος, μάλιστα, είχε πει πως θα συζητήσει με τον προπονητή για την παραμονή του στον Άρη. Ανέφερε πως «δεν θα περιμένουμε, αλλά δεν πιεζόμαστε». Κάτι τέτοιο βγήκε αληθινό. Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης δεν πιέστηκε για το θέμα Καστρίτη, δεν έχει γίνει καμία συζήτηση ακόμα και το μέλλον του προπονητή στους «κίτρινους» φαντάζει «χλωμό».

Στο ίδιο μέρος της συζήτησης είχε δηλώσει πως πρόκειται να διευθετήσει αυτό το θέμα στα τέλη Ιουλίου που αρχίζει η μεταγραφική περίοδος (σ.σ. την ίδια ώρα που το Ρέθυμνο έχει κάνει ήδη 3-4 μεταγραφές).

Ετικέτες

Δημήτρης Μαρίντσιος

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έβλεπε με τις ώρες γκολ και φάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κ.α. Στη La Liga ξεχωρίζει το πάθος, στη Premier League τους παίκτες και στη Bundesliga τα πολλά γκολ.

Σχετικά άρθρα

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button
Close
Close