Ποδόσφαιρο

Δύο τραγελαφικές διαιτησίες, δύο πέναλτι που δε δόθηκαν, τρεις χαμένοι βαθμοί

Άνθρωποι επικίνδυνοι, που στη καλύτερη δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο και στη χειρότερη επιλέγουν να είναι κακοί, αλλοιώνουν τα αποτελέσματα και το πρωτάθλημα.

Ο Άρης έβγαλε μία πολύ σωστή ανακοίνωση για τη διαιτησία. Ανακοίνωση σε σωστό timing και με σωστό ύφος. Οι κιτρινόμαυροι αποφάσισαν να τοποθετηθούν σε παιχνίδι που έχουν κερδίσει για να μη κατηγορηθούν ότι προσπαθούν να δικαιολογηθούν, αφήνοντας ταυτόχρονα σαφή υπονοούμενα για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Ήδη έχουμε δει δύο κάκιστες διαιτησίες. Η πρώτη στο Αγρίνιο, με το πέναλτι στον Ιτούρμπε να είναι απόλυτα ξεκάθαρο και διαιτητή και VAR να κλείνουν τα μάτια. Εκεί ο Άρης έχει την ευκαιρία να κάνει το 1-2 και να διαχειριστεί ένα προβάδισμα, κάτι το οποίο έχει δείξει ότι μπορεί να κάνει.

Πέναλτι που δε δόθηκε είχαμε και χθες. Κανείς δε κατάλαβε πως ο Τσετσίλας και τo VAR δεν είδαν όσα βρισκόταν μπροστά στα μάτια τους και δε καταλόγισαν πέναλτι υπέρ του Άρη στο τέλος της αναμέτρησης.

Σε όλα αυτά πρέπει να προσθέσουμε και τον… περίεργο πειθαρχικό έλεγχο των Ελλήνων διαιτητών, περιμένοντας το αυτονόητο, δηλαδή ορισμό ξένου ρέφερι απέναντι στον Ολυμπιακό.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button