Ποδόσφαιρο

Δύο θετικά στοιχεία του Γκρέι που δε σχολιάστηκαν

Από το ζενίθ στο ναδίρ και αντίστροφα. Αυτή είναι η μοίρα του επιθετικού, με τον Γκρέι όμως να μας δίνει λόγους να αισιοδοξούμε πέρα από την εξαιρετική ενέργεια του στο πρώτο γκολ.

Ο Αγγλο-Τζαμαϊκανός επιθετικός πέτυχε ένα καθόλου εύκολο και πολύ όμορφο γκολ. Έκανε μία ωραία κίνηση και ένα εξαιρετικό τελείωμα για να ανοίξει τον δρόμο για ένα πολύ σημαντικό διπλό. Πέρα από αυτό όμως, υπάρχουν και άλλα θετικά στοιχεία για τον Γκρέι.

Αρχικά δείχνει να βρίσκει την έκρηξη του. Είναι δεδομένο ότι ο Γκρέι έχει εξαιρετικές κινήσεις, αλλά είναι και εξίσου δεδομένο ότι στο παρελθόν τις εκμεταλλευόταν λόγω και της εκρηκτικότητας του.

Αυτή την εκρηκτικότητα την είδαμε χθες, όταν έδωσε σωστά τη μπάλα στον Μανού Γκαρθία και έφυγε… σφαίρα στη πλάτη της αντίπαλης άμυνας, παραλαμβάνοντας τελικά τη μπάλα και φτιάχνοντας μία μεγάλη ευκαιρία. Αυτή την έκρηξη περιμένει ο Άρης από τον Άντρε Γκρέι και από όσο φαίνεται, όσο περνάει ο καιρός θα την βλέπει όλο και περισσότερο.

Ακόμη, είδαμε τον Γκρέι πιο ενεργό και στα αμυντικά του καθήκοντα. Όσοι τον έβλεπαν στην Αγγλία τόνιζαν ότι πρόκειται για επιθετικό που είναι αμυντικά και τακτικά συνεπής, κάτι που είδαμε με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αν θέλαμε να το συνοψίσουμε θα λέγαμε ότι πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά που έχει δείξει ότι έχει, σιγά-σιγά δείχνει να ανεβάζει επίπεδο και στο κομμάτι της αθλητικότητας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button