ΒόλεϊΕρασιτέχνης

Δρακουλίδου και Πήττα για την πρόκριση στο βόλεϊ: «Ήμασταν έτοιμες, θέλουμε το Κύπελλο»

Δύο εκ των πρωταγωνιστών στη χθεσινή νίκη-πρόκριση του Άρη κόντρα στην ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος, Κατερίνα Δρακουλίδου και Λαμπιράννα Πήττα αναφέρθηκαν στον στόχο της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις των «κιτρινόμαυρων»:

Η Κατερίνα Δρακουλίδου δήλωσε: «Ήταν ένα τρομερό παιχνίδι, το περιμέναμε, ήμασταν έτοιμες. Χάσαμε το πρώτο σετ αλλά επιστρέψαμε στο ματς. Δεν έχω λόγια μετά από αυτήν την πρόκριση. Μετά το 0-1 σκεφτήκαμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πάμε στο χρυσό σετ. Ήταν μία δύσκολη και περίεργη χρονιά για όλους μας. Τώρα θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε. Ο ΑΡΗΣ είναι ικανός για όλα».

Η Λαμπριάννα Πήττα σημείωσε: «Εμείς το πιστεύαμε. Στην Αθήνα κάναμε κακή εμφάνιση αλλά σήμερα αποδείξαμε τι σημαίνει ΑΡΗΣ. Ακολουθήσαμε την τακτική μας, κάναμε ό,τι μας είπε ο κόουτς, αλλά το θέλαμε και λίγο περισσότερο από την ΑΕΚ. Πάντα στοχεύουμε ψηλά, τώρα πάμε για να κερδίσουμε κάθε ματς. Μετά το πρώτο ματς ήξερα ότι δεν ήταν η πραγματική εικόνα μας αυτή. Πίστευα στις ικανότητές μας. Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο. Αφιερώνω τη νίκη στους γονείς μου που ήρθαν να με δουν, στις συμπαίκτριές μου και στον πρόεδρο που μας στηρίζει τόσο πολύ».

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button