Βόλεϊ

Δρακουλίδου: «Θέλουμε τον κόσμο στον πλευρό μας για να πανηγυρίσουμε τη νίκη» 

Στο Yellow Radio 101.7 και την εκπομπή “Ερασιτέχνης” μίλησε η βολεϊμπολίστρια του Άρη Κωνσταντίνα Δρακουλίδου.  

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον Ιάσονα Μίσχο:  

Για την νίκη του Άρη επι της Θέτιδας:  

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου, σίγουρα είναι ένα πρώτο βήμα έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του Σαββάτου για να κλειδώσουμε την πρόκριση μας στην επόμενη φάση.  

Για το τι έφταιξε και ο Άρης δεν μπήκε καλά στο πρώτο σετ του παιχνιδιού: 

Σίγουρα ένα άγχος υπήρχε στην αρχή, ωστόσο θεωρώ ότι το σετ χάθηκε σε σημεία που ήταν κρίσιμα για εμάς και κάναμε λάθη ενώ μετά καταφέραμε να συγκεντρωθούμε ακολουθήσαμε την τακτική του προπονητή μας και δίκαια φτάσαμε στο αποτέλεσμα.  

Για το αν το βόλεϊ που έπαιξε ο Άρης στα 2 τελευταία σετ είναι η εικόνα που μπορούμε να περιμένουμε και στα επόμενα παιχνίδια :  

Σίγουρα ο Άρης έχει κάνει μια καλή πορεία μέχρι στιγμής παίζοντας ένα αρκετά καλό βόλεϊ θεωρώ ότι στο παιχνίδι επί της Θέτιδας δεν παίξαμε στα όρια μας και ότι έχουμε να δώσουμε ακόμα σαν ομάδα πολλά πράγματα και ελπίζω να το κάνουμε στη συνέχεια γιατί το παιχνίδι του Σαββάτου θα κρίνει την πρόκριση μας στην επόμενη φάση.  

Για το αν περιμένουν την στήριξη του κόσμου το Σάββατο στη Μίκρα: 

Σίγουρα θα θέλαμε τη στήριξη του κόσμου μας για να πανηγυρίσουμε και την δεύτερη νίκη μας, ο αγώνας είναι στις 6:30 και τους περιμένουμε όλους κοντά μας.  

Για το αν ο Άρης προκρίνεται στην επόμενη φάση και με ήττα:  

Αυτό που μας νοιάζει είναι να παίξουμε εξίσου καλά και ακόμα καλύτερα, να παραμείνουμε συγκεντρωμένες και να είμαστε αφοσιωμένες στον στόχο μας ώστε να έρθει το αποτέλεσμα . 

Για το ευρωπαϊκό εισιτήριο που κερδίζει ο Άρης αν προκριθεί στην τετράδα:  

Είναι ένας στόχος που τον έχουμε θέσει από την αρχή της χρονιάς. Κάθε αθλήτρια στην θέση μου θα ήθελε να έχει μια ευρωπαϊκή εμπειρία με την ομάδα του Άρη. Σίγουρα δεν έχει τελειώσει τίποτε ακόμα γι αυτό και καλούμε τον κόσμο στην Μίκρα το Σάββατο έτσι ώστε με την βοήθεια του να κάνει τη δουλειά μας πιο εύκολη. 

Για το αν ο Άρης μπορεί κερδίσει κάθε αντίπαλο:  

Σίγουρα μένοντας ταπεινές στο στόχο μας και κάνοντας ένα βήμα τη φορά θα είμαστε αντάξιες των προσδοκιών απέναντι σε κάθε αντίπαλο.  

Τέλος, για την προσωπική της διάκριση στην καλύτερη 7αδα της τελευταίας αγωνιστικής: 

Είναι κάτι θετικό για εμένα, το κρατάω, πορεύομαι με αυτό και συνεχίζω για να βοηθήσω την ομάδα μου να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.  

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button