Γενικά

Δολοφονική ενέδρα στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Άρη, Αθανάσιο Παπάζογλου

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Θανάσης Παπάζογλου, καταδικάστηκε να ζει επί τρία χρόνια σε καροτσάκι για έναν… κάδο απορριμμάτων.

Τις τελευταίες ημέρες ο 67χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής έχει χάσει κάθε επαφή με τον περιβάλλον.

Ήταν Μάρτιος του 2017, όταν γείτονες του έστησαν καρτέρι κάτω από το σπίτι του και του επιτέθηκαν με την συνδρομή πυγμάχου, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στο κεφάλι, στο κεφάλι, χτύπα τον στο κεφάλι …». Εκείνο τον καιρό μάλιστα ανάρρωνε μετά από ένα πολύ σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο που είχε υποστεί.

Όλα ξεκίνησαν όταν η οικογένεια των γειτόνων αρνήθηκε να συμμορφωθεί με τις υποδείξεις του δήμου, που συνεργεία του τοποθέτησαν τον κάδο απορριμμάτων κάτω από το σπίτι τους. Οι τελευταίοι κάθε τόσο μετέφεραν τον κάδο έξω από το σπίτι της οικογένειας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή και έτσι προκλήθηκαν εντάσεις, οι οποίες στο τέλος πήραν πολύ άσχημη τροπή. Μέχρι που οι γείτονες, έβαλαν νεαρό πυγμάχο ομογενή από την Ρωσία να χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι τον Θανάση Παπάζογλου.

Ο Θανάσης Παπάζογλου, υπήρξε στέλεχος της εθνικής ομάδας, ενώ στον Άρη αγωνίστηκε από το 1971 μέχρι το 1977, όπου και μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button