Ποδόσφαιρο

Δοκιμών συνέχεια από τον Μπούργος

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη θα δοκιμάσει και σήμερα (07/07) πράγματα στο φιλικό με την ομάδα της Λεμεσού, δίνοντας περισσότερο χρόνο συμμετοχής σε Γκρέι και Ντιόπ.

Σύμφωνα με τις δοκιμές που έκανε χθες ο Χερμάν Μπούργος, λογικά θα επιστρέψει στο 4-4-2 που χρησιμοποίησε στην πρώτη φιλική αναμέτρηση της ομάδας στην Αυστρία, κόντρα στο Αμβούργο. Αυτό τουλάχιστον δοκίμασε στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση, κάνοντας για αρκετή ώρα θεωρία, αλλά δείχνοντας και στην πράξη στους ποδοσφαιριστές του, τον τρόπο που θέλει να αγωνίζονται στο αμυντικό, αλλά και στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Χουλιάν Κουέστα θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια, έχοντας μπροστά του τους Φαμπιάνο Λέινσμαν και Γιακούμπ Μπράμπετς, με τους Μάρβιν Πίρσμαν (αριστερά) και Σαλέμ Εμπακατά (δεξιά). Στα χαφ θα αγωνιστεί ο Ματέο Γκαρσία, με έναν εκ των Σεΐχ Ντουκουρέ ή Παπέ Σεΐχ Ντίοπ. Οι Χουάν Ιτούρμμπε και Ντάνιελ Μαντσίνι θα είναι στα δύο “φτερά”, με τους Αντρέ Γκρέι και Λουίς Πάλμα να αγωνίζονται στην κορυφή της επίθεσης.

Δημήτρης Οσσανλής

Δημοσιογράφος, μέλος της Ε.Σ.Η.Ε.Μ.-Θ. Δημοσιογραφεί για πολλά χρόνια από το μετερίζι της έντυπης ενημέρωσης. Συντάκτης Ύλης, Αρχισυντάκτης και Διευθυντής σε «ΣΠΟΡ του Βορρά», «Αθλητικά Νέα» και «Αθλητικά Νέα των Συντακτών» αντίστοιχα. Πλέον είναι στην ομάδα του YELLOW RADIO FM 101.7 επιστρέφοντας στη ραδιοφωνική ενημέρωση μετά από μία δεκαετία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button