Μπάσκετ

Διωνάς: «Δεν πήραμε πέρσι ευρώ από Λάσκαρη! Αυτά συμφωνήσαμε φέτος με τον Άρη για το Αλεξάνδρειο»

Ο πρόεδρος του Αλεξανδρείου, Γιώργος Διωνάς φιλοξενήθηκε στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press”.

Αναλυτικά όσα είπε στον Γιώργο Τότσικα και Ιάσονα Μίσχο:

Κάναμε μία συμφωνία και μένει να ελέγξουμε την τήρηση της συμφωνίας και η ΚΑΕ να είναι βεβαίως συνεπής σε αυτά που έχουμε συμφωνήσει.

Για τα έξοδα είπε:

Το ίδιο περίπου έγινε και με την υποχρέωση που είχε η ΚΑΕ προς τα ΕΑΚ Θεσσαλονίκης. Πέρυσι δεν πήραμε ούτε ευρώ από τη διοίκηση Λάσκαρη.

Για την συμφωνία με την ΚΑΕ είπε:

Έπρεπε να συμφωνήσουμε φέτος με τη διοίκηση της ΚΑΕ και για τη χρονιά που πέρασε αλλά και για τη χρονιά που ξεκινάει οπότε είχαμε ένα πολύ μεγάλο και δύσκολο έργο. Ευτυχώς η διάθεση ήταν καλή και από τις 2 πλευρές. Έγιναν αμοιβαίες υποχωρήσεις και συμφωνήθηκαν. Η πλειοψηφία των χρημάτων που αφορά αυτά τα δύο χρόνια έχουν σιγουρευτεί. Δεν πήραμε ζεστό χρήμα αλλά εγγυημένο. Η συμφωνία μας προέβλεπε από πέρυσι ότι έπρεπε να καλυφθούν 200.000 ευρώ που αφορούσαν τις χρήσεις μέχρι του 2017. Αυτές οι 200.000 διακανονίστηκαν πέρυσι σε 5 χρόνια από 40.000 το χρόνο. Άρα από αυτά τα παλιά ο Άρης χρωστάει κάθε χρόνο 20.000. Μετά έχουμε προσδιορίσει περίπου κάθε χρόνο το 15% των εισιτηρίων που υποχρεωτικά με βάση τον νόμο πρέπει να πληρώνει όποιος χρησιμοποιεί το γήπεδο. Αυτό το ποσό το έχουν προσδιορίσει περίπου στις 45.000 τα οποία είναι τα μόνο χρήματα θα δίνονται κάθε φορά. Σε αυτό δεν ήταν καθόλου συνεπής πέρυσι η ΚΑΕ. Η πληρωμή θα γίνεται σε κάθε αγώνα. Από εκεί και μετά είναι ένα άλλο ποσό 100.000 ευρώ που αφορά όλη την άλλη χρήση. Την μπουτίκ, το μουσείο, τη σάλα κλπ. Έχουν πάει όλα καλά προς το παρών. Υπάρχει ένα καλό επίπεδο επικοινωνίας με τον κ. Γουλιέλμο.

Για το αν υπάρχει προκαταβολή είπε:

Έπεσε μία μικρή προκαταβολή. Δε θέλω να μπω σε λεπτομέρειες. Η αίσθηση μου είναι ότι είμαστε και δύο μεριές ευχαριστημένες.

Για την καθαριότητα των κερκίδων είπε:

Αυτή την στιγμή είναι δική μας ευθύνη. Είμαστε σε μία συζήτηση με την ΚΑΕ για να δούμε πως θα το αντιμετωπίσουμε. Να δούμε αν θα το αναλάβουν αυτοί μειώνοντας την ετήσια οικονομική συμφωνία ή θα το έχουμε εμείς. Γενικά η εικόνα που υπάρχει από όλες τις εγκαταστάσεις των ΕΑΚ τον τελευταίο χρόνο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια είμαστε σε πολύ καλύτερο επίπεδο καθαριότητας. Πέρυσι προσλάβαμε 15 εργαζόμενους ορισμένου χρόνου προκειμένου να καλύπτουν την καθαριότητα. Αυτοί οι άνθρωποι μετά από κάθε αγώνα έρχονται στο Παλέ για να καθαρίσουν.

Για τις σπασμένες τουαλέτες είπε:

Δεν νομίζω ότι υπάρχει τέτοιο θέμα. Η τεχνική μας υπηρεσία έχει μία καθημερινή εποπτεία του χώρου και φαντάζομαι ότι αν υπήρχε τέτοιο ζήτημα θα το είχαμε αντιμετωπίσει. Από εκείνες τις ζημιές η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης είχε δώσει 20.000 ευρώ για την αποκατάσταση των ζημιών αυτό είναι γεγονός.Με εκείνη την συμφωνία που είχαμε παραχωρήσει το Αλεξάνδρειο ώστε να γίνει ο τελικός κυπέλλου είναι υποχρέωση της Ομοσπονδίας.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button