Ερασιτέχνης

Διπλό (0-2) για το γυναικείο ποδόσφαιρο στα Τρίκαλα

Την νίκη με 0-2 επί των Τρικάλων πήρε το τμήμα γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη

Από την αρχή ο Άρης έδειξε να έχει καλύτερα πατήματα, με περισσότερη δύναμη και ταχύτητα. Στο 5’ η Κοκοβιάδου έκανε το σουτ, που δεν βρήκε στόχο, όμως στο 11’ βρήκε δίχτυα μετά τη σέντρα της Μηταντζή για το 0-1.

Τα Τρίκαλα προσπάθησαν στην συνέχεια να απειλήσουν με τα δυνατά σου της Έιερς, η οποία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου βρήκε δοκάρι μετά από εκτέλεση κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Άρης απείλησε πάλι με σουτ της Κοκοβιάδου και Γεωργατζή με τη δεύτερη να πετυχαίνει τελικά το 0-2 στο 70’ μετά από σέντρα της Μηταντζή, η οποία έβγαλε και δεύτερη ασίστ στο παιχνίδι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΤΡΙΚΑΛΑ: Χαρακοπούλου, Τροχούτσου (83’ Τσιάρα), Χύμα, Έιερς, Σόντερλουντ (89’ Τσιούνη), Αλεξίου, Γιαννούλα (89’ Αργύρη), Βαϊτση (89’ Τσακνάκη), Σόλομον, Μπαρμπόσα, Γεραγόρη.

ΑΡΗΣ: Μαργαρίτη, Κητιρτσίδου, Παράσχου, Τσαντηρίδου ,Ζήγρη, Μητατζή, Ντόρνεβιτς (88’ Αναστασιάδου), Τσακλίδου (66’ Τσιότσιου), Γεωργατζή, Κακοβιάδου, Χατζηνικολάου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αγγελούσης, Δελικούσης – Νάκας (Λάρισας)

*Στα άλλα δύο εξ αναβολής παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ κέρδισε 3-0 την ΑΕΛ και η Προοδευτική πέρασε με 7-1 από τις Σέρρες κόντρα στην Πανσερραϊκή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button