Ποδόσφαιρο

“Διπλό” με ανατροπή στο Αγρίνιο για τον ΟΦΗ

Ο ΟΦΗ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό , ωστόσο με αυτογκόλ του Μαλή (17′) και εύστοχο πέναλτι του Νέιρα (61′) πήρε το παρθενικό του τρίποντο στο φετινό Πρωτάθλημα.

Με γκολ από τα…αποδυτήρια ξεκίνησε το ματς στο Αγρίνιο. Προτού καν συμπληρωθεί το ΄δεκάλεπτο, οι Αγρινιώτες άνοιξαν το σκορ στο 7′. Ο Λούι με σέντρα ακριβείας σημάδεψε το κεφάλι του Καρέλη στην καρδιά της περιοχής και ο Έλληνας επιθετικός την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

Ο ΟΦΗ ανέλαβε την κατοχή της μπάλας και βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στο 17′. Ο Λάμπρου έκανε άνω – κάτω την άμυνα του Παναιτωλικού και μετά από γύρισμα της μπάλας ο Μαλής στην προσπάθειά του να την απομακρύνει, την έστειλε στα δίχτυα και με αυτογκόλ έφερε το ματς στα ίσα (1-1).

Ο ΟΦΗ πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 61′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Νέιρα. Η μπάλα στήθηκε σωστά στην άσπρη βούλα μέσω VAR, με τον Καρέλη να απομακρύνει με το χέρι σουτ του Μεγιάδο. Ο ΟΦΗ διαχειρίστηκε το παιχνίδι έτσι όπως έπρεπε προκειμένου να διαφυλάξει το υπέρ του αποτέλεσμα και να «κλειδώσει» τη νίκη.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μελίσσας, Λούι (70′ Κορνέλιους), Μαλής, Βργκοτς, Αντούνες (79′ Αποστολάκης), Τσιγγάρας (63′ Φλόρες), Βαρόνε, Μόρσεϊ (63′ Ζεστέντ), Καρέλης (79′ Μπελεβώνης), Ντουάρτε, Βέργος.

ΟΦΗ (Νίκος Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης (74′ Σελίμοβιτς), Μπαλογιάνης, Μεγιάδο, Γκαγέγκος, Τοράλ (57′ Καστάνιος), Νέιρα, Λάμπρου (70′ Ντουρμισάι), Φαν Ντάινεν (70′ Γιαννούλης).

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button