ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Δικαίωση Καρυπίδη στην υπόθεση με Μαρινόπουλο (photo)

Με απόφαση του ΣτΕ, δικαιώνονται οι προμηθευτές που είχαν καταβάλει ΦΠΑ στο Δημόσιο, για ποσά τιμολογίων που δεν εισέπραξαν ποτέ από τον Μαρινόπουλο.

Όπως αναφέρει η απόφαση του Συμβουλίου:

”Σε συνέχεια προσφυγών επιχειρήσεων – προμηθευτών της αλυσίδας σούπερ μάρκετ Μαρινόπουλος Α.Ε., το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ) εξέδωσε απόφαση με αριθμό 355/2019, η οποία δικαιώνει πλήρως τις παρεμβάσεις του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ). […]

Ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ) καλεί τους αρμόδιους φορείς της πολιτείας να προβούν άμεσα στη λήψη των σχετικών αποφάσεων που θα αποκαθιστούν μια κατάφωρη αδικία σε βάρος πλήθους μεταποιητικών επιχειρήσεων της χώρας μας, οι οποίες αναίτια πλήρωσαν ΦΠΑ για ποσά τιμολογίων τα οποία ποτέ δεν εισέπραξαν.” […]

Ο Θεόδωρος Καρυπίδης δεν άφησε ασχολίαστη την δικαίωσή του σε αυτήν την υπόθεση. Με μία φωτογραφία στο Instagram δήλωσε καυστικά: ”Άρχισαν τα.. όργανα. Με το δεξί ο Μάρτιος.”

Ετικέτες

Δημήτρης Μαρίντσιος

Από μικρός είχε μεγάλη αγάπη για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, καθώς έβλεπε με τις ώρες γκολ και φάσεις από Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία κ.α. Στη La Liga ξεχωρίζει το πάθος, στη Premier League τους παίκτες και στη Bundesliga τα πολλά γκολ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Close
Close