Ποδόσφαιρο

Διαφωνούν για Τσάβι και Μέσι οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της Μπαρτσελόνα

Ο Zοάν Λαπόρτα, ο Βίκτορ Φοντ και ο Αντόνι Φρέισα συζήτησαν για το μέλλον της Μπαρτσελόνα

Έντονη διαφωνία είχαν οι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της Μπαρτσελόνα, Zοάν Λαπόρτα, Βίκτορ Φοντ και Αντόνι Φρέισα, σχετικά με τον Λιονέλ Μέσι και τον Τσάβι. Οι εκλογές θα γίνουν στις 7 Μαρτίου και οι τρεις τους μαζεύτηκαν για να μιλήσουν για το μέλλον της καταλανικής ομάδας.

Μάλιστα ο Ζοάν Λαπόρτα δεν δίστασε να πει στον Βίκτορ Φοντ πως: «Ενώ εσείς κάνατε Power Point, εμείς κερδίζαμε το Champions League».

Όσο για την πιθανή αποχώρηση του σταρ Μέσι ο Φρέισα ανέφερε πως ακόμα κι αν φύγει, η Μπαρτσελόνα θα συνεχίσει να είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος στον κόσμο. Ενώ από την άλλη ο Φοντ είπε χαρακτηριστικά: «Εάν ο Μέσι εγκαταλείψει τη Μπαρτσελόνα, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε. Θα είναι πρόβλημα να μην έχουμε τον καλύτερο στον κόσμο και στην ιστορία, αλλά θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα».

Ο Λαπόρτα σημείωσε για αυτό το θέμα: «Αν φύγει ο Μέσι, τότε η ζωή συνεχίζεται. Ο Μέσι έχει ένα πολύ σημαντικό οικονομικό αντίκτυπο. Η παρουσία του αντιπροσωπεύει το 30% των εσόδων. Όμως ο Λίο δεν θα φύγει για τα χρήματα. Έχω μια καλή προσωπική σχέση με τον Μέσι. Θα μελετήσει αυτό που προσφέρω. Είμαι σαφές ότι αν κερδίσει κάποια από τις άλλες υποψηφιότητες, δεν θα παραμείνει στη Μπαρτσελόνα».

Επιπλέον, ο Φρέισα τόνισε πως η σχέση του με την οικογένεια Μέσι είναι εξαιρετική και πως θα του κάνει συμβόλαιο ζωής για να συνεχίσει στους «μπλαουγκράνα».

Τέλος στο θέμα της επιστροφής του Τσάβι στην ομάδα και οι τρεις υποψήφιοι πήραν διαφορετική θέση, συμφωνώντας πάντως πως δεν θέλει τη θέση του γενικού διευθυντή, αλλά αυτού του προπονητή.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button