Βόλεϊ

Διαρκείας και δώρα από το γυναικείο βόλεϊ!

Μία ιδιαίτερη κίνηση κάνει το γυναικείο βόλεϊ του Άρη για την φετινή χρονιά.

Συγκεκριμένα το κιτρινόμαυρο τμήμα εκδίδει διαρκείας με την αγορά των οποίων δίνονται συλλεκτικά μπρελόκ αλλά και άλλα δώρα, σε μία χρονιά που μπορεί να αποδειχθεί ιστορική.

Αναλυτικά:

Αγάπη διάρκειας

Συλλεκτικά μπρελόκ με δωρεάν διαρκείας και άλλα δώρα

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν ότι ξεκινά η διάθεση μπρελόκ στους φίλους της ομάδας, η αγορά του οποίου σημαίνει δωρεάν εισιτήριο διαρκείας για την επόμενη σεζόν.

Ο ΑΡΗΣ ξεκινά εκ νέου, το Σάββατο 5/2, τις υποχρεώσεις του στη Volley League Γυναικών. Σε μία δύσκολη εποχή, λόγω της πανδημίας του Covid-19 και όσων έχει επιφέρει, η ομάδα μας ενισχύθηκε σημαντικά, με στόχο τη μεγαλύτερη δυνατή διάκριση στο… δεύτερο μέρος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών διαθέτει στους φίλους του ΑΡΗ συλλεκτικά μπρελόκ. Η αγορά τους θα σημαίνει αυτόματα τη χορήγηση δωρεάν εισιτηρίου διαρκείας για την επόμενη σεζόν της Volley League, όπου καλώς εχόντων των πραγμάτων ο κόσμος θα επιστρέψει στα γήπεδα.

Αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά. Αυτή δεν είναι η μοναδική προσφορά. Όποιος αγοράσει το συλλεκτικό μπρελόκ, εκτός από το διαρκείας της επόμενης σεζόν, θα μπει στην κλήρωση για να κερδίσει ένα τάμπλετ, αλλά και τέσσερις εμφανίσεις προπόνησης του τμήματος (φόρμα και ζακέτα).

Με την αγορά των μπρελόκ οι φίλοι του ΑΡΗ μπορούν να εκφράζουν τη στήριξή τους στην ομάδα που κάνει μεγάλη προσπάθεια για να επιστρέψει στην ελίτ του ελληνικού βόλεϊ.

Τα μπρελόκ που θα διατεθούν θα είναι 50, συλλεκτικά και αριθμημένα και θα κοστίζουν 100 ευρώ έκαστο. Όσοι επιθυμούν να τα προμηθευτούν, καλούνται να έρθουν σε επαφή με τον υπεύθυνο επικοινωνίας του τμήματος Βόλεϊ Γυναικών, Χρήστο Τσιτσόπουλο στο τηλ. 6939 580117, είτε να επικοινωνήσουν με τον Α.Σ. ΑΡΗΣ στο τηλέφωνο 2310 305402 από Δευτέρα έως Παρασκευή, 10:00 – 15:00.

Επισημαίνεται ότι θα υπάρχει δυνατότητα αποστολής σε όλα τα μέρη της Ελλάδος.

YellowRadio.gr

Το ειδησεογραφικό Site για τους Αρειανούς. Από οπαδούς για οπαδούς!

Leave a Reply

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button