Ποδόσφαιρο

Διαμαρτυρία από τους ποδοσφαιριστές της Superleague

Την απόφαση να διαμαρτυρηθούν για την μη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων των μικρότερων κατηγοριών πήραν οι ποδοσφαιριστές της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά αναφέρει η ιστοσελίδα του ΠΣΑΠ:

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 συμπαραστέκονται στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας της Super League 2 και της Football League, για άμεση έναρξη των πρωταθλημάτων τους.

Οπως αποφάσισε ο ΠΣΑΠ, οι αναμετρήσεις της πρώτης κατηγορίας που θα διεξαχθούν το τριήμερο 21, 22 και 23 Νοεμβρίου στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της SL1 θα αρχίσουν με 1 λεπτό καθυστέρηση, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον διαχωρισμό που υφίστανται οι συνάδελφοί μας και ζητάμε από τους αρμόδιους να κατανοήσουν το μεγάλο πρόβλημα που έχει προκληθεί από την παρατεταμένη αγωνιστική τους απραξία.

Οι ιδιαιτερότητες του επαγγέλματός μας δεν επιτρέπουν περιθώρια για μακροχρόνια απουσία από τα γήπεδα και οι δύο κατηγορίες παραμένουν ανενεργές από τον περασμένο Μάρτιο.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE 1

Σκεφτείτε πως εμείς περιμένουμε μόνο ένα λεπτό για τη σέντρα της 9ης αγωνιστικής, ενώ οι συνάδελφοί μας της Super League 2 και της Football League περιμένουν τη δική τους για περισσότερα από 345.000 λεπτά, που αντιστοιχούν σε περισσότερους από 8 μήνες αγωνιστικής απραξίας. Είμαστε όλοι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρχει διαχωρισμός, ανάλογα την κατηγορία που αγωνιζόμαστε.

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο δίκαιο αίτημα των συναδέλφων μας των δύο κατηγοριών ώστε να αρχίσουν άμεσα τα πρωταθλήματά τους, απαιτούμε να δοθεί λύση στο πρόβλημά τους και να επιστρέψουν στα γήπεδα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button