Ποδόσφαιρο

Διαμαντόπουλος: «Είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχω αγωνιστεί, είμαι εδώ για να βοηθήσω και θα το δείχνω αυτό παιχνίδι με παιχνίδι περισσότερο»

Ο Δημήτρης Διαμαντόπουλος μίλησε για τις πρώτες του εμπειρίες ως ποδοσφαιριστής του Άρη, στάθηκε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενώ έδωσε και το στίγμα ενόψει της νέας σεζόν. 

« Ήρθαμε όλοι μαζί, να δουλέψουμε και να αφοσιωθούμε καθαρά στον στόχο της ομάδας. Οι πρώτες μέρες είναι περισσότερο προσαρμογής. Μας περιμένει σκληρή δουλειά και από τη στιγμή που υπάρχει ήδη ένα καλό κλίμα μεταξύ μας θα έχουμε και το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Προσπαθούμε να μπούμε σιγά σιγά στη φιλοσοφία του προπονητή και της ομάδας», τόνισε αρχικά από τα Τρία-Πέντε Πηγάδια, ο 29χρονος φορ.

Ξέρετε τον προπονητή και τον Παύλο (σ.σ. Μυροφορίδη), τι σημαίνει αυτό για εσάς;

«Αυτό μας εντάσσει πολύ πιο εύκολα στα θέλω του προπονητή και από τη μεριά μας μπορούμε να βοηθήσουμε περισσότερο τους υπόλοιπους στα τακτικά κομμάτια των προπονήσεων. Αυτό παίζει τον ρόλο του είναι δεν είναι αρκετό, γιατί ενταχθήκαμε σε μια διαφορετική ομάδα, πιο μεγάλη, πιο ταλαιπωρημένη που ξεκινάει με νέες βάσεις για να πετύχει τον στόχο της.

Ποια είναι η φιλοσοφία του Δημήτρη Σπανού, τι Άρη να περιμένει ο κόσμος;

«Αυτό που θέλει ο κόουτς είναι η ομάδα του να… πνίγει τον αντίπαλο στο γήπεδο. Του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, να βάζει δηλαδή όσα περισσότερα τέρματα γίνεται και γενικότερα οι ομάδες του παίζουν πάντα “ψηλά”».

Ο Άρης είναι μία νεοσχηματιζόμενη ομάδα, τι κινδύνους μπορεί να εγκυμονεί αυτό αναφορικά με την επίτευξη του στόχου;

«Υπάρχει ένας κορμός από πέρυσι, που είναι βασικό στο ποδόσφαιρο να κρατάς ομοιογένεια Με τα νέα παιδιά, όπως έγιναν οι κινήσεις και διαμορφώθηκε το ρόστερ, η χημεία εκτιμώ ότι θα ταιριάξει πολύ σύντομα. Έχει χτιστεί πάνω σε συγκεκριμένες βάσεις, καθαρά Β εθνικής, αγωνιστικά, σκληρά και μέσα από αυτό θα παρουσιάσουμε και καλό ποδόσφαιρο. Γιατί δεν μπορούμε να πάρουμε κανένα παιχνίδι αφ υψηλού . Αν δεν παίξεις, αν δεν ματώσεις, δεν κερδίζεις. Και πέρυσι ας πούμε ενώ ο Άρης είχε εξαιρετικό υλικό, την… πάτησε».

«Η μεγαλύτερη πρόκληση ο Άρης»

Ο έμπειρος φορ έδειξε να αντιλαμβάνεται σε απόλυτο βαθμό που βρίσκεται, ενώ αναφέρθηκε και στον τρόπο που αυτός και οι συμπαίκτες του θα διαχειριστούν την πίεση του κόσμου.

Ανέφερες ότι ο Άρης είναι και ταλαιπωρημένη ομάδα. Αυτό προσθέτει εξτρά πίεση σε εσάς τους καινούργιους ;

«Αν είσαι σωστός στη δουλειά σου, στις προπονήσεις, στο γήπεδο, δεν υπάρχει καμία πίεση. Την πίεση την βλέπουμε σαν κάτι θετικό, όχι για να μας αγχώνει. Εμείς την θέλουμε. Θέλουμε για παράδειγμα τον κόσμο στο γήπεδο να μας δώσει κίνητρο. Αν είσαι σωστά δουλεμένος και έχεις την… ταυτότητά του, δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Ούτε πίεση, ούτε άγχος».

Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση;

«Είναι η μεγαλύτερη ομάδα που έχω αγωνιστεί. Σε όσες ομάδες βρεθεί νομίζω ότι έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου για να πετύχει τους στόχους της. Ξέρω την κατηγορία πολύ καλά. Είμαι εδώ για να βοηθήσω και θα το δείχνω αυτό παιχνίδι με παιχνίδι περισσότερο»

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button