Ποδόσφαιρο

Διακριθέντες Σάσα και Ροζ

Ο Άρης πήρε μια δύσκολη νίκη απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης με τους παίχτες του Μίκαελ Ένινγκ να μην πείθουν με την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης.

Μέσα στη γενικότερη μετριότητα της ομάδας, κυρίως στο β’ ημίχρονο, διακριθέντες για τον Άρη ήταν οι Λούκας Σάσα και Λίντσει Ροζ. Ο μεν Βραζιλιάνος σκόραρε, είχε μόλις 4 λάθη στην αναμέτρηση και 10 κλεψίματα, τα περισσότερα για την ομάδα του ενώ κέρδισε και 3 φάουλ. Ωστόσο, έχει μικρή ευθύνη στο γκολ του Αστέρα.

Κλήθηκε να αγωνιστεί στη θέση του επιτελικού μέσου ώστε να πιέσει ψηλά την άμυνα του Αστέρα. Βοήθησε αρκετά με τα τρεξίματα του αν και δεν ήταν γνώριμη για αυτόν η θέση.

Από την άλλη, ο Γάλλος ήταν βράχος στην άμυνα δίνοντας μεγάλες μάχες, όπως και ο Γιώργος Δεληζήσης, κυρίως στον αέρα, με τον Χερόνιμο Μπαράλες και επικρατώντας στις περισσότερες. Έκανε μαγική ενέργεια στο γκολ του Ντιγκινί, ενώ ήταν δεύτερος για τον Άρη στα κλεψίματα με 7. Τέλος, είχε μόλις 3 λάθη αλλά και 3 κερδισμένα φάουλ. Όσον αφορά το γκολ του Αστέρα, μεγαλύτερη ευθύνη φέρουν οι Δεληζήσης και Σάσα.

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button