Ποδόσφαιρο

Δημητριάδης: “Απαράδεκτος ο πρωθυπουργός, λειτουργεί ψηφοθηρικά και αφήνει..στην απέξω το 70% της πόλης”

Στο Yellow Radio 92.8 και στην εκπομπή “Αθλητικό X-Press” φιλοξενήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης κ.Σωκράτης Δημητριάδης

Αρχικά ανέφερε:

Πρώτα από όλα ο πρωθυπουργός, προσπαθεί ακόμα και στους παοκτσήδες να πουλήσει καθρεφτάκια για χρυσάφι, εγώ θα απογοητευτώ αν δεν βγουν οι ίδιοι οι παοκτσήδες και πουν “μας δουλεύει κανονικότατα”.

Η Θεσσαλονίκη έχει ομάδες με ιστορία, η πιο παλιά ομάδα είναι η δικιά μας, είναι απαράδεκτο να μην περνάει από το δικό μας περίπτερο, είναι ξεκάθαρο ότι το κάνει μόνο για ψηφοθηρικούς λόγους.

Δεν είναι τυχαίο που δεν πέρασε από το δικό μας περίπτερο, γιατί έτσι έκλεισε το μάτι στους παοκτσήδες, αλλά θα είναι χαζοί αν ψηφίσουν και πάλι αυτόν τον άνθρωπο.

Απορώ πως ακόμα και ο ίδιος ο Π.Α.Ο.Κ. δεν βγαίνει να πει “αυτά που μας λένε είναι αηδία και κοροϊδία”, θα έπρεπε όλοι να είμαστε μαζί και να τον γιουχάρουμε.

Για τον λόγο που τα κάνει όλα αυτά:

Είναι ξεκάθαρο ότι κάνει χάρη σε κάποιους, αλλά δεν γίνεται να αφήνεις απέξω το 70% της Θεσσαλονίκης που ανήκει σε άλλες ομάδες.

Για τα στρέματα που παραχωρούνται:

Αυτή η γη που είναι του ΓΕΕΘΑ και ο κ.Καμμένος συμφωνεί, να το δώσουμε, γιατί δεν κάνει το ίδιο και σε άλλες ομάδες;

Γιατί ο εύκολος στόχος είναι οι παοκτσήδες.

Για τον ποδοσφαιρικό Άρη:

Δεν θέλω να ματιάσω, αλλά πιστεύω ότι η ομάδα πηγαίνει πάρα πολύ καλά, την Δευτέρα θα είμαστε όλοι στο γήπεδο και πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή βραδιά για τον Άρη.

Για την σημασία της παρουσίας του Άρη στην ΔΕΘ:

Ο Άρης είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ιστορίας αυτής της πόλης, αυτό τα λέει όλα.

Για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές:

Περιμένουμε έχουν ακουστεί διάφορα ονόματα, τον Μάιο θα γίνουν οι εκλογές, θεωρώ ότι θα πάει καλά γιατί έχουν βγει πάρα πολλά νέα παιδιά τα οποία θέλουν να διεκδικήσουν την δημαρχία από όλα τα κόμματα, αλλά νομίζω ότι κανένας δεν θέλει μια σημαία πάνω από το κεφάλι του, γιατί υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι οι οποίοι ανεξαρτήτου ταμπέλας συνεργάζονται και κάνουν δουλειά.

Για τα όσα είχαν ακουστεί για τον Θοδωρή Ζαγοράκη και την πιθανότητα να διεκδικήσει την δημαρχία της Θεσσαλονίκης:

Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση, αυτό το λέω μετά λόγου γνώσεως 100%

Ιάσονας Μίσχος

Όντας 14 ετών του δόθηκε η ευκαιρία να συνδυάσει την αγάπη του για τον Άρη και την δημοσιογραφία μέσω των "Α.Ν. 98.7" Πλέον Βρίσκεται στην οικογένεια του ''Yellow Radio FM 101.7'' από τις πρώτες στιγμές της δημιουργίας του...

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Τσεκάρετε επίσης
Close
Back to top button