Ποδόσφαιρο

Δημήτρης Σαχινίδης: “Αν θέλετε να με ευχαριστήσετε, μη βγάζετε τις μπλούζες του Άρη από τα παιδιά σας”

Σε μια ανάρτηση στο Facebook, προχώρησε ο φίλος της ομάδας του Άρη, Δημήτρης Σαχινίδης, θέλοντας να ευχαριστήσει για τα μηνύματα αγάπης που έχει δεχθεί αλλά και να ξεκαθαρίσει τη θέση του για την είσοδό του στη Θύρα 3.

Η ανάρτησή του αναφέρει:

“Καλημέρα σε όλους. Αυτό που γίνεται από το Σάββατο το απόγευμα από πάρα πολύ κόσμο δεν το αξίζω σε καμία περίπτωση. Αυτός που αξίζει τα πάντα και πρέπει επιτέλους κάποια στιγμή να τα εισπράξει είναι ο Αρης. Αυτό που ανέκαθεν πίστευα όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι είναι ότι κανένα φυσικό πρόσωπο δεν μπορεί ούτε είναι άξιο να έχει παράπονο από την ομάδα γιατί ότι έγινε σε αυτήν θετικό ή αρνητικό ήταν αποτέλεσμα δικών μας επιλογών.

Στη συνείδηση μου δεν υπάρχουν σύμβολα ούτε εμβληματικοι χαρακτήρες όπως είδα να γράφουν για μένα πολλά παιδιά σε σχόλια και μηνύματα. Έμβλημα διαθέτει ο σύλλογος και μόνο αυτός οπότε σε αυτόν επιβάλλεται να διοχετευσουμε όλη μας την ενέργεια. Δόξα τω Θεό σε αυτά τα 17 χρόνια η αυτοπροβολη είναι κάτι το οποίο δεν με ένοιαξε ποτέ. Και να γνωρίζετε πως αυτό που είπα για το πέταλο της Θ. 3 το είπα περισσότερο γιατί πολλές φορές έχω δει ανθρώπους αρτιμελεις να μπαίνουν εκεί μέσα και να μην έχουν το μεράκι να τραγουδήσουνε ένα σύνθημα για αυτό που αγαπάνε.

Ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια, αλλά αυτό που θα πρέπει να αφορά τον κόσμο είναι τα πρωτάθληματα και όχι το από που θα δει το παιχνίδι ένας οπαδός της ομάδας. Αν θέλετε να με ευχαρίστησετε μη βγάζετε τις μπλούζες του Άρη από τα παιδιά σας γιατί μόνο έτσι θα βγούμε ατσαλακωτοι από την σύγχρονη δικτατορία αυτής της περιόδου. Ας αγαπήσει ο καθένας την ομάδα με τρόπο τέτοιο που δεν θα επιτρέπει στην οποία αμφιβολία να σέρνεται από τις γνωστές κατευθύνσεις. Καλημέρα στο 3%.”

YellowRadio.gr

Yellow Radio FM 101.7, το ραδιόφωνο στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης! Το ραδιόφωνο που τολμάει να συγκρουστεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλεκτρονική σας διεύθυνση δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button